Antrenman bilekliği alacağım görüşleriniz

Arkadaşlar ben antrenmanda kullanmak için bileğe sarılan asıl amacı bileği korumak olan bileklikler var dışarlarda var ama kaliteli arıyor tam olarak işe yarıyacak .. internetten almayı düşünüyorum bilgisi ve elinde kaliteli olan bana sitesini atabilirmi alıcam.

www.hepsiburada.com/liste/ravel-deluxe-neopren-dura-strong-ayarlanabilir-parmakli-profesyonel-el-bilekligi-rv-8010/productDetails.aspx?productId=spordeltarv8010&categoryId=27079951

Bunu almayı düşünüyorum öbür sadece bileğe takılandan daha kullanışlı buldum bu arada 5x5 antrenmanı yapıyorum onun için uygundur dimi.

Eldiven alırken dikkat ettiklerim: öncelikle avuç içine bakarım.O kısım kalın olmalı fakat eğer deri olursa ve de kalınlık da iyiyse hani çok ince değilse gerçekten süper.İkinci olarak bilekleri saracak bir dizaynı var mı?Bilekleri tutsun ki bilek burkulması yaşamayasın.Bu gösterdiğin ürün tamamen bilekleri tutmak için üretilmiş bir ürün.Fakat bileği de tutan bir eldiven alırsan az daha fazla para verip iki yönlü kullanım sağlarsın diye düşünüyorum.

Bence bileklik isine girme ellerim nasir oldugu halde hic kullamadim...neticede vucut bir bütündur...agirlik calisirken bileklerde calisir...

Back
Yukarı