Antrenman Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmac34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cmac34

Üye
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 2 yıldır bir fiil bu spor ile uğraşıyorum.Arada bırakıp tekrar başladığım çok oldu bu süreç içerisinde hem vucudumu tanıdım hemde beslenme dinlenme konusunda baya bilgi sahibi oldum.Şimdi 4 aydır hiç idman atmıyorum bilerek ara verdim bıraktığımda &17 yağ vardı vucudumda 85 kg civarıydım şuanda 76-77lerde geziyorum yağ oranımda 13-14lerdedir diye tahmin ediyorum.Gelelim asıl konumuza haftaya idmanlara başlıyorum kısmetse,sizden antrenman programı önermenizi rica ediyorum,yardımcı olursanız sevindirirsiniz beni.Hedef olarak kendime Murat Tavman'ın vucudunu belirledim.Hangi supplementleri önerirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim bir yardım :)

Oncelikle yanlis bolumdesiniz burasi gunluk bolumu.

Siz aklinizdaki programi yazarsaniz biz ustunde yorum yapabiliriz. Ne yazik ki kurallara gore program ricasi dogru degil ama program yorumlatmak uygun :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı