antrenmanım ve bir soru hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efe55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efe55

Üye
Arkadaşlar profesyonel olarak çalışmıyorum ev ortamında 2 yada 3 günde 1 çalışıyorum

12*4 sehpada triceps
12*4 yine sehpaya yatarak göğüs kasları 5kg dambıl ile
12*4 biceps 5 kg dambıl
8*4 oturmuş şekilde biceps 10 kg dambıl

2 haftada 1 cmden biraz fazla yol katettim bu program hakkında yorum alayım 19 yaşında 1.90 77 civarı kiloyum kesinlikle zayıf değilim ama kiloluda değilim

2.Sorum önemli bir soru bana göre
bu çalıştıktan sonra kollarımız şişiyor bayağı bir bu görüntü 1-2 saat sonra bozuluyor yani dışarı çıkarken az dolu görüneyim diyorsun fakat yok,kollar inik vaziyette bu soruna nasıl çözüm buluyorsunuz ?

yeni başlayanlar için antreman örneklerini araştır antremanını düzgün değil
ikinci olarakta kas bölgesi antremanda kan toplar ve etkilenr vb sebeplerden geçici süre şişer
uzun süre kalıcı olması için çoook uzun zamana ihtiyacın var öyle bikaç haftada gelişim çok çok çok az olur

Arkadaşlar profesyonel olarak çalışmıyorum ev ortamında 2 yada 3 günde 1 çalışıyorum

12*4 sehpada triceps
12*4 yine sehpaya yatarak göğüs kasları 5kg dambıl ile
12*4 biceps 5 kg dambıl
8*4 oturmuş şekilde biceps 10 kg dambıl

2 haftada 1 cmden biraz fazla yol katettim bu program hakkında yorum alayım 19 yaşında 1.90 77 civarı kiloyum kesinlikle zayıf değilim ama kiloluda değilim

2.Sorum önemli bir soru bana göre
bu çalıştıktan sonra kollarımız şişiyor bayağı bir bu görüntü 1-2 saat sonra bozuluyor yani dışarı çıkarken az dolu görüneyim diyorsun fakat yok,kollar inik vaziyette bu soruna nasıl çözüm buluyorsunuz ?

yeni başladığın ve az kilo kaldırdığın içindir

yeni başlayanlar için antreman örneklerini araştır antremanını düzgün değil
ikinci olarakta kas bölgesi antremanda kan toplar ve etkilenr vb sebeplerden geçici süre şişer
uzun süre kalıcı olması için çoook uzun zamana ihtiyacın var öyle bikaç haftada gelişim çok çok çok az olur

triceps için sizin verdiğiniz linkin aynısını yapıyorum
yani ben sadece kol ve göğüs için uğraşıyorum buraları güçlendirmek için diğer tüm vücudu çalıştırmak gerekiyor mu koşu vs gibi

Back
Yukarı