Antrenörlük ?

Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım, burası yanlışsa özür dilerim. Ben bu sporu çok seven biri olarak yardımınızı istiyorum. Lise mezunuyum. Antrenör olmak istiyorum çünkü bu sporla uğraşmak hoşuma gidiyor.
Öncelikle lise mezunlarının böyle bir imkanı var mı?
İnternette 1. 2. 3. sınavlar diye görüyorum bazen. Bunların zorluk derecesi nedir? yada senden ne gibi şeyler bekliyorlar? Toplamda maliyeti ortalama ne kadar tutar?
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler.
bench_O

Ben duyurular kisminda okumustum, ordan aynen alinti yapiyorum. 1. kademe fitness antrenorlugu icin federasyonun istedigi sartlar sunlardir:

TÜRKİYE VÜCUT GELİŞTİRME ve FITNESS FEDERASYONU

FITNESS 1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖRLÜK KURSU

Kursa katılmaya hak kazanan kursiyerler 30 Temmuz 2007 Salı günü saat 08:30-12:00 arasında kayıt işlemlerini tamamlamış olacaklardır.

Kayıt işlemleri ve kurs yeri: Burhan Felek Spor Kompleksi ve Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi Üsküdar-İSTANBUL.

KURSA KATILACAK KURSİYERLERDEN İSTENİLEN BELGELER
1- 4 adet vesikalık orijinal fotoğraf

2- Diploma ve mezuniyet belgesinin sureti (En az lise mezunu olmalı),(Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimler-Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, çalıştığı resmi kurumlar veya noterce tasdik edilecektir).

3- Savcılık iyi hal kağıdının aslı.

4- Sağlık raporunun aslı (Hükümet tabipliğinden veya sağlık ocaklarından)

5- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezaları olmadığına dair yazının aslı.

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

7- Kursa katılacak adaylar Ziraat Bankası Ankara Ulus Şubesi 36261168-5002 hesabına “Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı FITNESS kurs ücreti” notunu yazdırarak 90.00 YTLyatıracaklardır.

Ayrıca;

Garanti Bankası ANKARA Anafartalar Şubesi 711/6299458 nolu hesabına “Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu FITNESS kurs ücreti” notu yazdırılarak 500.00 YTLyatıracaklardır.

Söz konusu belgeler kayıt işlemleri sırasında ilgililere verilecektir.

Kursa katılacaklar tüm kursiyerlere başarılar dileriz.

Acaba önümüzdeki hangi tarihte olacak bilen var mı? ben internette aradım fakat bulamadım. Hep geçmiş tarihler var.
serdar2 cevabın için teşekkürler.

Back
Yukarı