Antremanla başlayan baş ağrısı

merhaba konuyu forumda aradım ama tam olarak bulamadım. bugün üçüncü kez gerçekleşti nerdeyse antremanı bıraktırcak derecede. saat 9 kahvaltı öğlen 1 yemek yiyip saat 5te antremana başlıyorum 5 10 dk ısındıktan sonra harekete başlayıp 4. 5. tekrardan sonra kulaklarımın arkasına ve üstüne şok etkisi gibi ağrı giriyor. 5 aydır bu beslenme şekliyle antreman yapıyorum. sadece son üç gündür böyle bir olay oldu devam ederse sporu bırakma derecesinde. Nefes alıp verme düzeni düzgün bu arada. Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba,

farklı değil aslında aynı sanırım tam olarak bende lk gün ağır girdiğimde ilk karşılaştım, daha sonra 3. seferinde çok çok hafif girdiğimde aynı ağrı daha şiddetli şekilde girdi. Sebebini bilmiyorum ama 1-2 hafta dinlenmemi önerdiler. Daha sonra daha hafif şekilde başlayacağım. Takipte kalalım, durumdan haberdar edelim birbirimiz, haftaya ben antremanlara başlayacağım bu arada.

Merhaba,

farklı değil aslında aynı sanırım tam olarak bende lk gün ağır girdiğimde ilk karşılaştım, daha sonra 3. seferinde çok çok hafif girdiğimde aynı ağrı daha şiddetli şekilde girdi. Sebebini bilmiyorum ama 1-2 hafta dinlenmemi önerdiler. Daha sonra daha hafif şekilde başlayacağım. Takipte kalalım, durumdan haberdar edelim birbirimiz, haftaya ben antremanlara başlayacağım bu arada.
öğünlerin zamanlarını miktarlarını değiştirdim bugun gitcem antremana haber veririm

Back
Yukarı