antremandan sonra alınan karbonhidrat bize kilo olarak mı döner?

Abartmadigin surece donmez. Antremandan sonraki öğün cok onemlidir. Yeterli miktarda pro ve karb almalisin. Ayrica gunluk kalori ihtiyacini asmadikca kilo almazsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günlük ihticaim 1600 ben her gün en az 1900 aliyorum.
Tamam ozman antremandan sonra protein olarak tavuk gogusu(150g)+3 tane muz yeyim nasil?

3muz yerine antremandan sonra 1 muz. 30dk sonrada makarna-bulgur yanina tavuk ye.

Sen spordan sonra 1 muz ye ya da antremanin sertligine gore 1-2 kutu cikolatali sut ic. Bimde ucuz. İnsulin anabolik bir hormon. Hucrelerinin cabuk iyilesmesi ve proteinlerin daha verimli kullanilmasi icin vucudunun anabolik mod da olmasi lazim. Muz ve cikolatali sut guzel bir antreman sonrasi besinleridir. Antremandan sonraki ogununde insulini yavas cikartacak birseyler yemelisin. Bu da muz degil bulgur pilavi veya makarna olmali.yaninada tavuk yersin.

Antremandan sonra ben Lor peyniri ile 1 avuç badem yiyorum. Böyle bir öneri gelmişti bakalım etkisi nasıl olacak.

Abartmadigin surece donmez. Antremandan sonraki öğün cok onemlidir. Yeterli miktarda pro ve karb almalisin. Ayrica gunluk kalori ihtiyacini asmadikca kilo almazsin.

Dogru cevap...ne yedigin degil ne kadar kalori aldigin onemlidir..yag tatli vs farketmez..tatli yememe sebebi yuksek kalorili oldugu icindir..kararinda hersey yenebilir..

Yapılan son araştırmalar vücutta aynı anda 2 anabol hormon üretilemiceğini göstermiş benim fikrim illa insülin diyosanız onu antrenmandan 1 saat sonraki öğünde ye muzu

Bence insülinin en gerekli olduğu zaman sabah ilk uyandığınız andır çünkü insülin hem ghden anabol hemde anti-kataboldur bu nedenle sabah en önemli zamandır

Sen spordan sonra 1 muz ye ya da antremanin sertligine gore 1-2 kutu cikolatali sut ic. Bimde ucuz. İnsulin anabolik bir hormon. Hucrelerinin cabuk iyilesmesi ve proteinlerin daha verimli kullanilmasi icin vucudunun anabolik mod da olmasi lazim. Muz ve cikolatali sut guzel bir antreman sonrasi besinleridir. Antremandan sonraki ogununde insulini yavas cikartacak birseyler yemelisin. Bu da muz degil bulgur pilavi veya makarna olmali.yaninada tavuk yersin.

EE abdulmesut coskunda tam tersini soyluyor[DOUBLEPOST=1412187770][/DOUBLEPOST]
1 saat sonra dedinya

Back
Yukarı