derekhale99
Üye
Bu bilgiyi bi fitness sitesinde okudum doğruluk payi nedir?
bu muz olayı çok tartışıldı ,muz insülini hızlı yükseltebiliyor, bazı görüşlere göre büyüme hormonu ve insülin aynı anda salgılanmaz şeklinde, burda en iyi kaynak yaşayanlara sormak gerekNeden muzu hemen sonra aliyorum neden muz yiyorum?
Dogru cevap...ne yedigin degil ne kadar kalori aldigin onemlidir..yag tatli vs farketmez..tatli yememe sebebi yuksek kalorili oldugu icindir..kararinda hersey yenebilir..Abartmadigin surece donmez. Antremandan sonraki öğün cok onemlidir. Yeterli miktarda pro ve karb almalisin. Ayrica gunluk kalori ihtiyacini asmadikca kilo almazsin.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Etkisi giderse..Yapılan son araştırmalar vücutta aynı anda 2 anabol hormon üretilemiceğini göstermiş benim fikrim illa insülin diyosanız onu antrenmandan 1 saat sonraki öğünde ye muzu
Derken?Etkisi giderse..
EE abdulmesut coskunda tam tersini soyluyor[DOUBLEPOST=1412187770][/DOUBLEPOST]Sen spordan sonra 1 muz ye ya da antremanin sertligine gore 1-2 kutu cikolatali sut ic. Bimde ucuz. İnsulin anabolik bir hormon. Hucrelerinin cabuk iyilesmesi ve proteinlerin daha verimli kullanilmasi icin vucudunun anabolik mod da olmasi lazim. Muz ve cikolatali sut guzel bir antreman sonrasi besinleridir. Antremandan sonraki ogununde insulini yavas cikartacak birseyler yemelisin. Bu da muz degil bulgur pilavi veya makarna olmali.yaninada tavuk yersin.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1 saat sonra dedinyaDerken?