antremandan 30 dk sonra yemek ve 30 da sonra uyku

qokhaninci

Yeni Üye
ya işe girdigimle birlikte düzen degişti arkadaşlar
saat 7 30 gibi salona gidiyorum sonra 9 30 da salondan çıksam
10 gibi evde oluyorum sonra protein agırlııklı besleniyorum yumurta tavuk vs işte sonra malüm saat 11
11 30 a dogruda yatıyorum sabah erken kalktıgım için
şimdi bunun zararları nelerdir antremandan 30 dk sonra yenen yemek ve 30 hadi diyelim en fazla 1 saat sonra uyku nun ?

zaten uyku problemim var 2 saat yatakta dolantıktan sonra ancak uyuyorum en ufak bir gürültü bile rahatsız ediyor vs
adam gibi uyuyamıyorum :S deliksiz 5 6 saat anca uyuyorum

neyse yardımlarınızı bekliyorum kafa_

Aynı durum bendede mevcut.Hatta çogu çalışan insanda mevcuttur.Fakat bunu sorun gibi görmemk lazım eve gittiğin zman karbonhidrat agırlıklı(mıktar olarak cok fazla olmamak uzere.Cunku sporda tıkanabılırsın) beslenıp spora gidebilirsin.Geldiğinde zamanda sadece protein agırlıklı beslenip yatabilirsin.

Yanlız aksam ogünlerinde dikkat etmen gereken nokta kesinlikle yaglı yememek.Çünkü yoğun bir sürec oluyor vücut için.Çok zorlama basit beslen. Tabi bu arada sürekli yiyip yatmaktan sindirim problemi yaşayabilirsin onuda kayısı vs gibi sindirimi hızlandıran besinlerle normale çekebilirsin.

yaptın yanlıs ant sonrası beslenmeden sonra yatılmaz tavsiyem kaslar uyurken belsmenmez 1-5,2 saat daha uyumammak aksı halde yağ yapma olasılığı ve rejlu gastrıt olma olsalığın artar

bende calısıyorum 6 bucukta evdeyim hemen yulaflı protein iciyorum 7 bucukta idmana giriyorum 9 da evdyim yemek yiyorum 12 de yatıyorum 7 de kalkıyorum . arkadaslar anlatmıs reflü ve gastrirt olma skıntın yuksek böle gidersen

o geç saatte yemek yeyip yatılınca tabi ki sorunlar olur...9

madem geç saatte bitiyor idman , hafif bi şey yenerek yatılabilir...örneğin : 1 kase ballı yoğurt ve biraz beyaz peynir..merak etmeyin hiç bi şey olmaz ...) sabah yersiniz...)

Aynı durum bendede mevcut.Hatta çogu çalışan insanda mevcuttur.Fakat bunu sorun gibi görmemk lazım eve gittiğin zman karbonhidrat agırlıklı(mıktar olarak cok fazla olmamak uzere.Cunku sporda tıkanabılırsın) beslenıp spora gidebilirsin.Geldiğinde zamanda sadece protein agırlıklı beslenip yatabilirsin.

Yanlız aksam ogünlerinde dikkat etmen gereken nokta kesinlikle yaglı yememek.Çünkü yoğun bir sürec oluyor vücut için.Çok zorlama basit beslen. Tabi bu arada sürekli yiyip yatmaktan sindirim problemi yaşayabilirsin onuda kayısı vs gibi sindirimi hızlandıran besinlerle normale çekebilirsin.
bence sorun oluyor düşünüyorum yemek ye sonra yat besinler sindirilmeden bilmiyorum gene ama yapacak bir şey yok sindirim problemim yok şükür :) yorumunuz için teşekkürler
benim şahsi fikrim antrenman çok güzel şekilde yapıldığı sürece beslenmenin süper olması gerekmez.
bence yanlış bir fikre kapılma biraz araştır beslenme bu işin %40 dir bence :) yorumunuz için tşkkürler
yaptın yanlıs ant sonrası beslenmeden sonra yatılmaz tavsiyem kaslar uyurken belsmenmez 1-5,2 saat daha uyumammak aksı halde yağ yapma olasılığı ve rejlu gastrıt olma olsalığın artar
yaptıgımın yanlış oldugunu biliyorum.
bu arada kaslar uyurken beslenmez derken ? bence biraz daha araştırma yapın derim
reflü ve gastirit olayıda yok şimdilik ama inş olmaz de
yorumunuz için teşekkürler
bende calısıyorum 6 bucukta evdeyim hemen yulaflı protein iciyorum 7 bucukta idmana giriyorum 9 da evdyim yemek yiyorum 12 de yatıyorum 7 de kalkıyorum . arkadaslar anlatmıs reflü ve gastrirt olma skıntın yuksek böle gidersen
yapacak bişey yok ki ama :S
yormunuz için teşekkürler r
o geç saatte yemek yeyip yatılınca tabi ki sorunlar olur...9

madem geç saatte bitiyor idman , hafif bi şey yenerek yatılabilir...örneğin : 1 kase ballı yoğurt ve biraz beyaz peynir..merak etmeyin hiç bi şey olmaz ...) sabah yersiniz...)
bana kalsa bir şey yemem de
antreman sonrası protein alımı ne olacak ? sorun burda
yorumunuz için ştekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:39 ----------

reserved weightlifter

İşi bırak şaka şaka

naparsın artık böyle devam edeceksın hiç yoktan iyidir

Herkeste var ufak bir seste bende uyanıyorum üst komşuya küfredip uyuyorum zaten zor olan yanıda uykudur çoğu sporcu için

İşi bırak şaka şaka

naparsın artık böyle devam edeceksın hiç yoktan iyidir

Herkeste var ufak bir seste bende uyanıyorum üst komşuya küfredip uyuyorum zaten zor olan yanıda uykudur çoğu sporcu için

ama bende öyle böyle degil bu uyku sorunu ya
en ufak bir ses ayak sesi ne bileyim dışardan gelen bir ses beni deli ediyor olan uykumda kaçıp gidiyor ya
ne yapıcam bilemedim doktora mı gitsem napsamm

2 saat antreman sürmez önce antreman süreni kısaltmaya bak.antreman sonrası öğünlerde proteine ağırlık ver karbonhidratı mümkün olduğu kadar az al.akşam alamadığın karbonhidratı gün içinde almaya çalış.
yatma zamanı ileson yemek arasına en kötü 2-3 saat koyabilirsen çok iyi olur.ileride kalpte sorunlar çıkabilir ya da reflü olabilrisin.

antreman güzel old.sürece beslenme önemli değil diyen arkadaşa sadece beslenme nedir ne değildir okumasını tavsiye ediyorum.

2 saat antreman sürmez önce antreman süreni kısaltmaya bak.antreman sonrası öğünlerde proteine ağırlık ver karbonhidratı mümkün olduğu kadar az al.akşam alamadığın karbonhidratı gün içinde almaya çalış.
yatma zamanı ileson yemek arasına en kötü 2-3 saat koyabilirsen çok iyi olur.ileride kalpte sorunlar çıkabilir ya da reflü olabilrisin.

antreman güzel old.sürece beslenme önemli değil diyen arkadaşa sadece beslenme nedir ne değildir okumasını tavsiye ediyorum.

2 saat sürmüyor zaten 1 30 dk felan

antreman sonrası ögünüm ise işte dedigim gibi aksam son ögünüm oluyor öügnlere derken analamadım ?

zaten 2 3 saat koyabilme imkanım olsaydı konuyu açmazdım
şükür bir sorunum yok yorumunuz için teşekkürler

İdman sonrası öğününü casein - az karbo olarak yap (Birgün önceden ayarla ki eve gelmen ile yemen bir olsun yani 22.15 te yemek faslın biter, basit şeyler tercih et yogurt,kefir, lor gibi yanıan mesela ikik 3 kaşık yulaf ezmesi), idman sonrası mümkünse whey al. daha önce de belirtilmiş bu öğünlerin yagsız olmasına dikkat et. Herşey mükemmel olmuyor ne yazık kı.

İdman sonrası öğününü casein - az karbo olarak yap (Birgün önceden ayarla ki eve gelmen ile yemen bir olsun yani 22.15 te yemek faslın biter, basit şeyler tercih et yogurt,kefir, lor gibi yanıan mesela ikik 3 kaşık yulaf ezmesi), idman sonrası mümkünse whey al. daha önce de belirtilmiş bu öğünlerin yagsız olmasına dikkat et. Herşey mükemmel olmuyor ne yazık kı.

bak dedigin hiç aklıma gelmemiştir ben salondan döndügümde hazırlıyordum ve saat 22 45 i felan buluyordu ama dedigini yapacam gitmeden herşeyi hazırlayıp geldigimde direk yiyeceim yorumun için teşekkürler : )

Bence 7 30 dan 9 30 a kdr az yapmisken 1 saat daha yap saka gibisin arkadasim antrenman suresi 1 saati asmamalidir bende 7 30 da antrenmsna baslyrm 8 30 da finish hopp hemen amino 3001 be bca 1 tane muz 15 dk da dus sl falan derken yarim daat yolda geciyo 9 15 de evdeyim protein tozuyla 100 gram lor yiyorun 12 dede pispis yapiyorm bebekler gibife uyurum tavsiye ederim

Back
Yukarı