Antremana gitmediğimiz gün beslenme şeklimiz nasıl olmalı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AzizK

Üye
Arkadaşlar ben antremana 1 gün gidip 1 gün gitmiyorum ve amacım yağ yakımı ve kas kütlesini arttırmak 3.ayımdayım ve amino kullanmaya başladım.

Antremana gittiğim gün sabah 4 yumurta beyazı peynir süt domates yerim antremana gitmeden önce tabak dolusu lapa pilav ve 1 avuç tavuk göğsü yiyip öyle giderim antremana. Antremandan gelincede lapa pilav yerim ve akşam 8 den sonra ağzıma birşey vurmam.

Antremana gitmediğim günler ne yemeliyim onu bi türlü çözemedim pilav yesem karbonhidrat kaynağı olduğu için antremana gitmediğim günler yiyince karbonhidrat yağ olarak depolanır diye tahmin yürüttüm bana off günlerde beslenme programı verebilecek birileri varmı acaba ?

antremandan gelince lapanın yanında 200 gr.kadar tavuk gögsü yemelisin.hedefin doğrultusunda karbonhidratı orta seviyede tutup proteini kilo başına x2 yada 2.5 kadar alman yeterli.

Antremandan sonra karbonhidrat alımını kestim sadece antremandan önce alıyorum protein ağırlıklı besleniyorum günde 200 300 gr tavuk göğsü yiyorum

Duzgun bir programin varsa her gun ayni sekilde uygulamanda bir sakinca yok. Istegin dogrultusunda antrenman yapmadigin gunlerde karbonhidrati bir miktar kisabilirsin.

Back
Yukarı