Antremana ara verince kaslar gevsiyor

acc123

Üye
Ben haftanın 3-4 gunu ccalısıyorum 1 yıldır bu sporla ugrasıyorum yas 15-16 ve sunu farkettim ben 2 gun den fazla ara verince kaslarımdaki buyume azalıyor ve tekrar calıstıgımda ancak eski formumu yakalıyorum gelişmew kaydedemiyorum accaba antramanımda veya bslenmemdemi bi sorun war ??????????????? bench_O Boy:1.86 Kilo 83-84

Bence beslenmende problem var.

Çünkü vg de 2gün aralık vücudun tam küçülmesi için yeterli bir süre değil elbetteki biraz küçülürsün ama 2gün sonraki antremanında daha fazla şişersin ve gücünü daha fazla hissedersin.

:)s

beslenmemde sorun oldugunu sanmıyorm yeterli proteini alıyorm :) yinede saoLbench_O

kas yapısı oyle olabilir. değişken adale dnilen bi olay var mesela. bazı kişilerin adalesi ant esnasında gercektende normal haline gore cok buyur. yani ant sırasında baska bi adam gorurusunuz 1 saat sonra baska :D bu da ona benzer bi durum olabilir. zamanla kas buyuyunce o onyargıdanda kurtulursunuz iyi çalışmalar

olabilir ama calısmamı degistirdim artık ole bi sonuc almıyorum benzer sekilde alıstıgımdan dolayı buyk ihtimalle

beslenmemde sorun oldugunu sanmıyorm yeterli proteini alıyorm :) yinede saoLbench_O
Beslenme sadece protein demek değil ki. Elbette en önemlisi protein fakat yeterli karbonhidrat ve vitamin almakta gerekli. Aldığın proteini işleyebilmek için B vitaminine ihtiyacın var. Vitamin almadan aldığın proteinler pek kullanışlı olmaz.

elbette dogru soluyorsun ama soyledigim gibi beslenmemde sorun oldugunu sanmıyorm yinede tsKr ederim :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:

2 gün ara verince bende gelişme hala devam ediyorr
... iyi antrenman iyi beslenme ve bi kaç gün ara verildiginde iyide dinlenmeyle gelişiminiz gerilemez devam eder.

2 gün ara verince bende gelişme hala devam ediyorr
... iyi antrenman iyi beslenme ve bi kaç gün ara verildiginde iyide dinlenmeyle gelişiminiz gerilemez devam eder.

Kaslar gevşemez. Ancak kasların uzerinde bulunan yağ ve su glikojen atılamadığı için size öyle geliyor.

Kuru insanların kasları her zaman formda ve kasılı görünür.

Back
Yukarı