Antreman yaparken hiç bir şeyi kaldırmaya gücüm yetmiyor

ogisgod

Üye
Merhaba arkadaşlar 1 sene önce 4-5 aylık spor geçmişim oldu ve tekrar başladım bu gün 2. Haftam 15 kg ile hummer curl yaparken şu an 5 le son setlerde zorlanıyorum bench te boş barla çalışıyorum hiçbirşeye gücüm yetmiyor ve motivasyonumu cok düşürüyor vücudum cok ta kötü değil iri duruyorum dıştan gören bisey sanar antrenmana başlamadan önce creatin ve coraspin içiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spordan önce karbonhidrat tüketimini arttır ve 1 fincan-kupa kahve iç.
Uykunu tam al.
Ayrıca 4-5 aylık sporcunun hummer curlü 15kg düzgün formda kaldırması pek mümkün değil formun doğru olduğuna emin misin?

Bu gün antremana gitmeden 2 saat önce 200 gram bulgur ve 100 gram tavuk göğüsü yedim ki her zaman böyle düzenli yerim 1 kupa nescafe gold içtim şekersiz ve süt tozsuz tek sorunum uyku galiba 8-9 aydir sabaha karşı uyuyorum hep evet nizami şekilde dirseklerimi oynatmadan 15 kg ile 3x12-8-6 çıkartabiliyordum.

Merhaba arkadaşlar 1 sene önce 4-5 aylık spor geçmişim oldu ve tekrar başladım bu gün 2. Haftam 15 kg ile hummer curl yaparken şu an 5 le son setlerde zorlanıyorum bench te boş barla çalışıyorum hiçbirşeye gücüm yetmiyor ve motivasyonumu cok düşürüyor vücudum cok ta kötü değil iri duruyorum dıştan gören bisey sanar antrenmana başlamadan önce creatin ve coraspin içiyorum

Coraspin kaclik ve neden kullanıyorsun?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hammer bi kolda mı 15 iki kolda toplam 15 mi? Yanlış anlaşılma olmuş burda

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arkadaşım üstteki yorumdan sonra bende yanlış anlaşılma olduğunu farkettim :) iki kol toplam 15

Coraspin kaclik ve neden kullanıyorsun?

Yoğun Protein ağırlıklı beslenmemiz sonucu oluşan kan yoğunluğuna bağlı oluşabilecek ödem, pıhtı vs icin antrenmandan 30 dakika önce alıyorum kanı sulandırıyor daha iyi bir kan akışı sağlayarak daha çabuk pump etkisi yaratıyor

Yoğun Protein ağırlıklı beslenmemiz sonucu oluşan kan yoğunluğuna bağlı oluşabilecek ödem, pıhtı vs icin antrenmandan 30 dakika önce alıyorum kanı sulandırıyor daha iyi bir kan akışı sağlayarak daha çabuk pump etkisi yaratıyor

Böyle medikal bir ürünün hatta ilaç desem daha iyi, supplement tarzı kullanıldığını ilk defa duyuyorum kaclik kullanıyorsunuz acaba 50 mi?

100 mg. Kullanıyorum evet ilaç, zararı olmamaksızın dozajında alındığı zaman yararlı hatta faydalı bir ilaç.

100 mg. Kullanıyorum evet ilaç, zararı olmamaksızın dozajında alındığı zaman yararlı hatta faydalı bir ilaç.

Kim önerdi bu ilacı size? Reçete edilen bir ilaç zaten rahatsizliginiz yoksa doktorun böyle bir ilaç yazacağını sanmıyorum. Ben de sağlık alanındayım. Gerçekten tehlikeli durumlara sebep olabilir yaşınız da genç, kazara bir yeriniz kesilir veya zarar görürse kanamayı durdurmanız zor olabilir.Dis çekimlerinden önce bile biz 1 veya 2 gün önceden hastalarımıza bıraktiriyoruz ilacı.

Kim önerdi bu ilacı size? Reçete edilen bir ilaç zaten rahatsizliginiz yoksa doktorun böyle bir ilaç yazacağını sanmıyorum. Ben de sağlık alanındayım. Gerçekten tehlikeli durumlara sebep olabilir yaşınız da genç, kazara bir yeriniz kesilir veya zarar görürse kanamayı durdurmanız zor olabilir.Dis çekimlerinden önce bile biz 1 veya 2 gün önceden hastalarımıza bıraktiriyoruz ilacı.

Dostum reçeteyle alınan bir ilaç falan değil. Bende sağlık alanındayım 4 yıl Acil Tıp Teknisyenliği bölümünü okudum ve şu an Ünuversitede 2. Yılım radyoloji bölümünü okuyorum iyice araştırmanı tavsiye ederim. Forumdaki bu konuya da goz atabilirsin. https://www.bodyforumtr.com/threads/aspirin.5440/

Bunu az suyla önceden yapıp soğutursan güzel olabilir. Bir kahveyle yapıp etkisi yetmezse ikiye çıkarın derim. Kafein canlandırır

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim antrenmandan 20 dakika önce bir bardak içiyordum 2 ye çıkartayım en iyisi

Back
Yukarı