Antreman Sonu Ek hareket max Tekrar! Nasıl olur?

Demek istediğim her antreman sonrası kafamdaki planım göğüs günüm sonrası yani antreman bittiği gibi hemen şınav max tekrar yapmayı planlıyorum , bacak günü squat max , sırt günü barfiks , biceps günü gene barfiks biceps çalıştıran , triceps dips max tekrar girmeyi planlıyorum.Ben hergün bir bölge girdiğimden böyle birşey yapmayı hedefliyorum.Sizce kas gelişimine karşı bi durum teşkil eder mi?
Örneğin :

Biceps:
1-INCLINE DUMBBELL CURL 3X8-12(12-10-8)
2-Alternate Hammer Curls 3X8-12(12-10-8)
3-Concentration Curls 3X8-12(12-10-8)
4-reverse barbell curl 3X8-12(12-10-8)
5- olarak barfiks 1 set max tekrar (ek hareketim)

aynı şekil

Göğüs:

1-bench press 10-10-8-8(12-10-8-6)
2-dumbell fly 3X12
3-incline bench press 10-10-8-8(12-10-8-6)
4-pullover 3X12
5-şınav nizami 1 set max tekrar(ek hareketim

Etmez... Zaten her gün tek bölge girecek seviyeye geldiysen kasları uyarmak için hayalgücünü kullanmakta fayda var bence... Yani yaratıcı olup yeni metodlar denemekte... Fakat şunu da eklemeliyim, bence 1 seneden önce tek bölge çalışmaya girmek pek verimli olmuyor nacizane...

1 yıllık bir geçmişim yok ama 1 aydır tek bölge giriyorum.Ağırlık artırma olarak bakalım şubat ayında artış olursa piramit ile güzel gelişim görmeyi hedefliyorum.Yani tam olarak bilmiyorum 6 aylık bir bb yapan biri bence 6. aydan sonra isterse bu sisteme geçebilir diye düşünüyorum.Mekikte çok sayı yapabiliyormuşum bu program ile onuda keşfettim :D (1 aydır bu sistemi giriyorum demek istedim daha önce bb yaptım 3 ay sonra ara verdim 1 ay yaptım sonra 2 ay yaptım)Şuan bi 2 ay bbye dönüş yaptım 3. ay olarak bu sistemle girdim.Ama o 2 aylık dönüş sürecimde birçok problem oldu antreman değilde zaman kısıtlılığı yani 15 günü boşa gitti bile denebilir.Şuan bu program ilerliyorum yararlarını bu 3 ayda görücez.

Son düzenleme:
Back
Yukarı