Antreman sonrası nasıl soğuyorsunuz

Antreman sonrası nasıl bir soğuma programınız var

• Antremanın son setini hafif kilo ile yapıyorum

Votes: 0 0,0%
  • Diğer

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    11

SAVAŞ74

Üye
Pek çoğumuzun atladığı bir konu bu...
Antreman bitince ilk akla gelen, whey alımı karbo alımı yani hızlı bir beslenme...

Peki asıl antreman bittiğinde ne yapıyoruz? Hemen duşa mı? hemen wheye mi? yoksa otobüse mi yetişmeye çalışıyoruz? Ağır antreman sonrası kaslarımızda bir anda bir gevşeme olmuyor mu?

Forumun profili oluşturma adına birkaç anket şıkkı ekledim. Ciddi bir antreman sonrası ne yapıyorsunuz? Neden yapıyorsunuz?
Ankette sadece şıklar var, cevap yazarak nedenlerini de belirtirseniz ciddi bir bilgi bankası elde etmiş oluruz...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:34 ----------

ben koşu bandında 10 hafif tempoda koşuyorum...
hem son teri atmak hem de kaslarıma hızlı bir oksijen akımı sağlamak için yapıyorum

antremanım bıttıgınde dinlenip ılık su ile duş alıp eve yürüyorum. yoruldugum ıcın gerdırme veya baska bırsey yapmıyorum

antrenman sonrası streching mutlaka yaparım iyi bir esnemeden sonra vücudumun sogumasını beklerim sonrada ılık bir dus ve dinlenme zamanı gelincede beslenmemi yaparım

akışına bırakıyorum :D:D şaka bir yana tabiiki streching ama her kasa max. 30 sn olacak şekilde. fazlasının iyi olmadığını okumuştum M&F ta

antrenman bittiğinde önce bi beş dakıka kadar dınlendıkten sonra whey kullanıyorum.
daha sonra evıme yuruyerek gıdıyorum.bu sayede bı yırmı dakıka kadar orta tempoda
yuruyus yapıyorum..

Back
Yukarı