antreman sonrası lezzetli bir içeçek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpyRe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SpyRe

Üye
arkadaşlar herkese merhaba tarifim için orta boyda bir muz ve yağsız sut gerekmektedir.oncelikle muzu rondadan geçiriyoruz püre haline geldikden sonra bir bardak 350ml civarında suyu rondaya boşaltarak birlikte karışmasını sağlıyoruz.kopuklenmeye başlayınca bardağımıza doldurup iyoeuz herkese afiyet olsun makrolarını yazmadım süte ve muzun büyüklüğüne göre değişecektir ama çok lezzetli ve sağlıklı bir içeçek

arkadaşlar herkese merhaba tarifim için orta boyda bir muz ve yağsız sut gerekmektedir.oncelikle muzu rondadan geçiriyoruz püre haline geldikden sonra bir bardak 350ml civarında suyu rondaya boşaltarak birlikte karışmasını sağlıyoruz.kopuklenmeye başlayınca bardağımıza doldurup iyoeuz herkese afiyet olsun makrolarını yazmadım süte ve muzun büyüklüğüne göre değişecektir ama çok lezzetli ve sağlıklı bir içeçek
kardeş senin tarifi bilmeyen yok :)

Forumda yeniyim de usta pek gezemedim sevdiğim lezzet olduğu için paylaşmak istedim kusura bakmayın
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Ah hocam beni anlamışsın da sen numaralar Bi olaylar falan :) t9 kurbanı gencinize ayıp ettiniz küsüp terke edecek forumu şimdi

rondodan gecirmeye gereke yok 1 muzla beraber ayrıca içine 1 kivi , 2-3 çilek , 1 ölçek protein tozu,1 çaykaşığı ayçiçek içi hepsini blendere atarsan mükemmel bir antreman sonrası içeçeği olur. gencin hevesini kırmayın.

Ben dün denedim süper oldu,:):)
Forumda yeniyim de usta pek gezemedim sevdiğim lezzet olduğu için paylaşmak istedim kusura bakmayın
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Dur bakalım nereye küsüp gidiyosun otur oturduğun yerde daha muzlu shakenin ardından karpuz kesicez:):)

Back
Yukarı