Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaş 22
boy 1.74-kilo 70
amacım 1-2 kilo kas kütlesi daha almak. yani çok hacimli olmak istemiyorum Açıkçası istediğim seviyeye yaklaştım sayılır. Antremandan sonra yürüyorum, acaba kas kaybı olur mu diye düşündüm.
body den sonra vucut zaten yorulmuş olucak sız dahada yorup kas kasbına neden olabılırsınız bence body den sonra vucudunuzu besleyın ve oda kasları onarsın tekrardan
çok hacımlı olmak kolay bırsey degıl aslında bırcok yenı başlayan bunu dıle getırıyor ama basladıktan sonra ne kadar zor oldugunu anlıyoruz.
en ıyısı kılonuzu koruyun body yaparkata yag oranınızı azaltabılıtsınız yedıklerınıze dıkkat ederek
illa kardıo yapıcaksanız antreman gunlerı dışında yapmanızı önerırım.
eger 6.5-7km den kastın saatteki hız degil ise 25-30dk de 6.5-7km yurumen biraz zor hızlı yuruyus zaten saatte 7km civarı senin tempo depara yakın olur. antreman sonrası 15-20 dakikadan fazla yurumemeni oneririm.oda en fazla 2-2.5km olur.