Antreman Sonrası Ağrı Olmaması ve Vücudum Hakkında Birkaç Soru

Merhaba değerli arkadaşlar , hocalarım .
Öncelikle daha önce hep bir şekilde sporla uğraştım hayatımda. Son 1.5 haftadır fitness ile uğraşıyorum. (Konu açmak için çok az ama). İlk yaptığım antremanlardan sonra biceps,triceps,göğüs,omuz diğer günlerde ağrı oldu. fakat son yaptığım göğüs,biceps,triceps antremanımdan sonra hiç ağrı olmadı. Bu gelişmediği anlamına mı gelir? ve sanırım omuzlarım oldukça geride kalmış. Bir de siz yorumlasanız kısaca mutlu olurum :) Bu arada yaş 19 boy 187 kilo 88
2015-07-29_13-24-06_40.jpg
2015-07-29_13-24-11_458.jpg
2015-07-29_13-24-22_133.jpg
2015-07-29_13-24-33_996.jpg
2015-07-29_13-24-45_226.jpg

ağrılar yakında gidicektir sakın ağrılar yüzünden antrenmanlarını aksatma eğer eklem agrıları oluştuysa doktora git.

AestheticSquad-Sanırım yanlış anlaşıldım :) Ağrı oluşmuyor sorum buydu aslında :)
bodykazm-Ağırlıkları yükseltince form bozulur diye korkuyorum. Yani mesela barbel curl de vücudum oynamaya başlıyor. Göğüste falan yükselticem ama bicepsde omuzda falan form bozulur diye korkuyorum.

AestheticSquad-Sanırım yanlış anlaşıldım :) Ağrı oluşmuyor sorum buydu aslında :)
bodykazm-Ağırlıkları yükseltince form bozulur diye korkuyorum. Yani mesela barbel curl de vücudum oynamaya başlıyor. Göğüste falan yükselticem ama bicepsde omuzda falan form bozulur diye korkuyorum.
Formun bozulmaz merak etme sen barbel curl'la omuz hareketleri de yap biceps,bacak ve göğüs kaslarını da geliştir eğer vücudum oynuyor ve dengemi sağlayamıyorum diyorsan maximum kaç kg kaldıra biliyorsan o kadar kaldır başarılar ;)
Omuz egzersizi

üye fotograflarından burya taşıdım

Back
Yukarı