Antreman Sisitemim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vücut geliştirmeye yeni başladım , bu 2 ayım . programım haftanın 3 gunu calısıyorum 1'rer gun arayla .Her hareketi 3*10 yapıyorum örneğin pazartesi benc pres:3*10 chest press 3*10 gibi.
boyum 1.83 kg :70 . bu programı sizce kas kütlemi büyütmek için yeterlimi ?
bır dahakı ay ıse proteinde kullanmaya baslıcam . yardımcı olursanız çok sevinirm ?
amacım 10 -15 kg arası bır kilo alıp sporla beraber git bır vucuda kavusmak :)

ilk 3 ay vucut spora açtır ne ekersen onu biçersin mantığı o yüzden ilk 3 ayda elinden gelenin en iyisini yapmalısın ilk 3 ayda genelde hocalar her kas grubunu aynı gün içinde çalıştıracak hareketler önerirler fazla ağır girmeni önermem sonuçta yeni başladın 3 ay dolmadan protein tozu kullanmanı tavsiye etmem sonrası kendine kalmış boyuna göre kilon ideal bence azimli çalışırsan hedeflerine ulaşırsın

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı