Antreman programim ve Gogus sorunu

Leopara

Üye
uploadfromtaptalk1403831143554.jpg
uploadfromtaptalk1403831157129.jpg
uploadfromtaptalk1403831166655.jpg
uploadfromtaptalk1403831176125.jpg
uploadfromtaptalk1403831224780.jpg

Programim gordugunuz gibi
Yas:19 boy:178 kol:33 bel;84 omuz;110 gogus;95

Programim daha once farkliydi antreman sonrasi goguslerimde cok farklilik ve guzel oluyordu bu programi uygulamaya basladim gogus gunleri fazla fark hissetmiyorum gogus cizgisi kayboldu gibime geliyo programda eksik veya yanlis bisey varmi

Birde onceden kiloluydum kilo verdim sarkiklik ve meme ucunda fazla degil ama sivrilik var oneri ve yorumlarini bekliyorum

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1403831182127.jpg
    uploadfromtaptalk1403831182127.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 377
Sirt bacak 2 kere eklemisim kol arka kol gunum

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1403831654616.jpg
    uploadfromtaptalk1403831654616.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 324
Haftada 5 gün çift bölge mi ? Kas mı dayanır ona.Sen böyle devam ederse bırak çizgiyi göğüsün kalmıcak.

1 cm büyür gelişme dersin doğru idman 2 cm büyütür gelişme dersin buda var.[DOUBLEPOST=1404328411][/DOUBLEPOST]4 aylık bir sporcu için fazla geldi en azından ben böyle düşünüyorum.Hareketlerini okumadım açıkçası sadece 5 gün çift bölgeyi görünce yorum yaptım ve BB geçmişini görünce yazdım.İlerde overtraining olabilirsin gibime geliyor.

Son düzenleme:
Sana gore nasil bi antreman uygulamaliy
Öncelikle 5 gün çok fazla bence.+ Sen bacak ve sırt giriyorsun iki en büyük bölge vücuttaki bunların bir arada çalıştırılmasınıda pek tavsiye etmiyorum.Hatta bacak yalnız başına çalıştırıldığında çok daha iyi olur.En az 3 en fazla 4 gün çalışmalıyız.Ben 2 bölge split yaparken 4 gün çalışıyordum.Şu şekil bütün kaslarımı dinlendirmeye yönelik bir çalışma bu çünkü kas dinlenirken gelişir kısmına çok önem veririm.
Göğüs - Biceps
Bacak
OFF
Sırt + Triceps
OFF
Omuz
OFF Bu programı kullanıyordum.Bayada verim aldım diyebilirim.Hacim olarak.+ sen supplement kullanıyorsun ben doğal yaptım benden daha fazla verim alabilirsin.
Ve programında bir yanlışı daha söylemek istiyorum.Göğüs çalışıyorsun + ertesi gün omuz çalışıyorsun.Bench presste çalışan çokça çalışan ön omuz ve yarın girilen ön omuz bu seni biraz geriye götürür.Dinlenme açısından.Bu programı uygula demiyorum ama daha verim alıcağını düşünüyorum açıkçası.Şuanda amacın hem hacim galiba ?

Yag yakip ayni zamanda kas kutlesi.kazanmak amacim bu programda omuz neden tek gun sirt buyuk adele onun tek gun olmasi omuz arka kol daha dogru olmazmi ?

Yag yakip ayni zamanda kas kutlesi.kazanmak amacim bu programda omuz neden tek gun sirt buyuk adele onun tek gun olmasi omuz arka kol daha dogru olmazmi ?
Omuz küçük kas diyebilirsin ama en zor tepki veren kastır.Omuz zor tepki veren ve zor yorulan bir kas olduğu için süper setlerle ve drop setlerle ağır bir antrenman yapmalısın.Böylesine ağır bir antrenmanında iyi bir dinlenmeye ihtiyacı var süreyi uzaltıp katabolik devreye girmeye bence gerek yok arka kol yaparak.Ama illa ki arka kol eksik bölgem diyorsan ekleyebilirsin yinede tavsiye etmem açıkçası.Omuz idmanlarını iyi yaptığın zaman arka kola dermanın kalmayacak zaten.Yapıcaksanda bence maximum 2 hareket yap zaten omuz yaparken arka kolda 2. planda çalıştığı için yeterli olucaktır.

Son düzenleme:
Back
Yukarı