ANTREMAN PROGRAMI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gani
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANTREMAN SEÇENEKLERİ

• 1 gün çalış 1 gün dinlen

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2

Gani

Üye
Merhaba arkadaşlar
Antreman programım 1.gün göğüs biceps triceps 2. gün omuz sırt bacaktı 3.gün ise dinlenmeydi ve çevremdekiler böyle yapmamı yanlış 1 gün antreman 1 gün dinlenme dediler eğer sizde böyle düşünüyorsanız haftada 3-4 günlük antreman programı verirmisiniz fikirleriniz benim için çok önemli

Bence programda bacağı ayırmanda fayda var , böyle ya yeterli çalışma yapamazsın yada kendini gereksiz fazla yorarsın. Ama illa ben bunu yapıcam diyorsan 2 gün çalış 1 gün dinlen. Programı kesinlikle 3 güne yayman senin açından çok daha verimli olur.

Bence programda bacağı ayırmanda fayda var , böyle ya yeterli çalışma yapamazsın yada kendini gereksiz fazla yorarsın. Ama illa ben bunu yapıcam diyorsan 2 gün çalış 1 gün dinlen. Programı kesinlikle 3 güne yayman senin açından çok daha verimli olur.
hocam o zaman 1. gün göğüs biceps triceps 2.gün dinlenme 3. gün omuz sırt 4. gün dinlenme 5. gün bacak 6. gün dinlenme böylemi yapayım ?

Sana bi iyilik yapıp ne yapman gerekeni ben yazayım sana 1. Gün göğüs Ön kol 2. Gün sırt arka kol 3. Gün omuz bacak şimdi istersen bunların arasına dinlenme koyarsın istersende 3 gün sürekli gidip 2 gün dinlenirsin. Kolay gelsin.

Sana bi iyilik yapıp ne yapman gerekeni ben yazayım sana 1. Gün göğüs Ön kol 2. Gün sırt arka kol 3. Gün omuz bacak şimdi istersen bunların arasına dinlenme koyarsın istersende 3 gün sürekli gidip 2 gün dinlenirsin. Kolay gelsin.
Hocam ilk önce ilgin için çok teşekkür ederim sana... Peki sen hangisini önerirsin 3 gün arka arkaya mı gitmek mantıklı yoksa araya dinlenme koymakmı ?

hocam o zaman 1. gün göğüs biceps triceps 2.gün dinlenme 3. gün omuz sırt 4. gün dinlenme 5. gün bacak 6. gün dinlenme böylemi yapayım ?
Ben hergün yapıyorum , pazarları off gunum. Farklı bölgeleri çalıştığın için iki gün dinleniyorlar zaten ama sana kalmıs. 3 gun gidip bi gun off da yapabilirsin. Benim de atladığım zamanlar oluyor tabii sonuçta yarışmaya hazırlanmıyorum

Back
Yukarı