HaZee
Üye
Herkese merhaba arkadaşlar, abiler.. Ben Gökhan.. 
Ne zamandan beri spor yapma isteğim vardı başka sebeplerden dolayı bir türlü fırsat bulamamıştım. Ama şuan artık zamanım var ve azmim de var.. Bu işin ne kadar zor ve sabır gerektirdiğini biliyorum.. Daha önceden 1-2 ay kadar yapmıştım ama bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.. Şimdi dediğim gibi tekrardan başlıyorum bırakmamak üzere..
Devlet in kurumlarından İsmek e gidiyorum.. Oradaki hocamız bana bu programı çıkardı.. 1 haftadır yapıyorum.. Ben kilo,boy,ölçülerimi ve antreman programımı yazim.. Yapılması gereken başka hareket veya başka öneriler için mesajlarınızı bekliyorum. Yardım ederseniz sevinirim
neyse konuyu çok uzattım 
Kilo: 76
Boy: 170 cm
Ölçüler;
Kol: 34
Bel: 90
Göğüs: 101
Omuz: 117
Ön kol: 29
Karın 84
Antremanımı 3 gün olarak yapıyorum. Pazartesi, Çarşamba, Pazar
#1.Gün
---Göğüs---
Bench Press 3 x 10
Incline Bench Press 3 x 10
Dumbell Fly 3 x 10
---Biceps (Pazu)---
Z Bar Curl 3 x 10
Constantre 3 x 10
#2.Gün
---Omuz---
Barbell Press 3 x 10
Dumbell Yana Açış 3 x 10
---Triceps (Arka Kol)---
Push Down 3 x 10
Dumbell French 3 x 10
#3.Gün
---Sırt-Kanat---
Lat Puldown 3 x 10
Makina Çekiş 3 x 10
---Bacak---
Ön Bacak 3 x 10
Arka Bacak 3 x 10
HER İDMAN SONUNDA DA BEL-MİDE HAREKETLERİ YAPIYORUM..
---Bel-Mide---
Mekik 3 x 25
Makina Crunch 3 x 15
Hyper Extension 3 x 10
Burada değişmesi gereken yada eklenmesi gereken bir hareket önermek istiyenlerin cevaplarını bekliyorum.. Şu an bu yazıyı okuyorsanız mesajımı okumuş sayıldınız
Bunun için teşekkür ederim.. Bilgili arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.. Görüşmek dileğiyle..thums:

Ne zamandan beri spor yapma isteğim vardı başka sebeplerden dolayı bir türlü fırsat bulamamıştım. Ama şuan artık zamanım var ve azmim de var.. Bu işin ne kadar zor ve sabır gerektirdiğini biliyorum.. Daha önceden 1-2 ay kadar yapmıştım ama bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.. Şimdi dediğim gibi tekrardan başlıyorum bırakmamak üzere..
Devlet in kurumlarından İsmek e gidiyorum.. Oradaki hocamız bana bu programı çıkardı.. 1 haftadır yapıyorum.. Ben kilo,boy,ölçülerimi ve antreman programımı yazim.. Yapılması gereken başka hareket veya başka öneriler için mesajlarınızı bekliyorum. Yardım ederseniz sevinirim

Kilo: 76
Boy: 170 cm
Ölçüler;
Kol: 34
Bel: 90
Göğüs: 101
Omuz: 117
Ön kol: 29
Karın 84
Antremanımı 3 gün olarak yapıyorum. Pazartesi, Çarşamba, Pazar
#1.Gün
---Göğüs---
Bench Press 3 x 10
Incline Bench Press 3 x 10
Dumbell Fly 3 x 10
---Biceps (Pazu)---
Z Bar Curl 3 x 10
Constantre 3 x 10
#2.Gün
---Omuz---
Barbell Press 3 x 10
Dumbell Yana Açış 3 x 10
---Triceps (Arka Kol)---
Push Down 3 x 10
Dumbell French 3 x 10
#3.Gün
---Sırt-Kanat---
Lat Puldown 3 x 10
Makina Çekiş 3 x 10
---Bacak---
Ön Bacak 3 x 10
Arka Bacak 3 x 10
HER İDMAN SONUNDA DA BEL-MİDE HAREKETLERİ YAPIYORUM..
---Bel-Mide---
Mekik 3 x 25
Makina Crunch 3 x 15
Hyper Extension 3 x 10
Burada değişmesi gereken yada eklenmesi gereken bir hareket önermek istiyenlerin cevaplarını bekliyorum.. Şu an bu yazıyı okuyorsanız mesajımı okumuş sayıldınız