Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk 4 ay antrenor yardımıyla daha sonrasında kendı kendıme calısmak ve program cıkartmak zorunda kaldım uzatmadan programımda ki hareketler yeterli midir değilmidir ? yapılış sırası ile dogrumudur yardımcı olmanızı bekliyorum..
Dumbell yana açış dan kastım hareketin adını bilmiyorum ama söylemiş olduğunuz gibi çekiş hareketi yanı onu anlatmak istedim fakat programım ne kadar yeterli veya doğrudur emin olamiyorum cunku trainer ım yok...kendim birşeyler yapıyorum bacak ve triceps i gözden kacırmısım... onuda yazayım...
TRİCEPS
-Triceps Pushdown (ip) bütün hareketler 4x8
-Skull crusher EZ bar
-Cable triceps extension
-Ağırlık ile Dips
Bacak (6.ayımı doldurmama ragmen Squat yapmıyorum hiç girmedim..)
-ön baldır 4x10 hepsi
-arka baldır
-leg press
-lunge
Butun bu hareketlerin programlarında yanlış olan veya düzeltmem gereken bir yerler varmıdır?
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız