Herkese merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır forumda bilgileri okuyorum ve araştırıyorum. Yaklaşık 4 aydır aktif spor yapıyorum ondan önce ara ara yapmıştım ama hep sıkıntılar doğduğu için ara vermek zorunda kalmıştım. En uzun 6 ay yaptım ondan sonra yine bırakmak zorunda kaldım.
Spor salonumda pek ilgilenen kimse olmadığı için sizden öğrendiklerim yani okuduklarımla beraber ilerleye bildiğim kadar ilerledim.
Boyum 1.88. 23 yaşındayım. Kilom 71di ve şuan 80. Yediklerime çok dikkat ediyorum günlük beslenme programıda çıkardım kendime. Bugünden itibaren yeni supplementler aldım yani sipariş verdim. Değiştirebilirimde tavsiyeler doğrultusunda. Antreman programım aşağıdaki gibi incelerseniz sevinirim. Güzel bir program çıkartıp devam etmek istiyorum.
Multipower Whey Protein
Multipower BCAA Powder
Multipower Kreatin
Bütün hareketleri 12-10 arası 4 set yapıyorum.
Leg Extension
Squat
Leg Curl
Walking Loungce
Lot Pull Down
Low Row
Dub Rowing
Hyper Extension
-------------------------------------------
Incline Brunc Press
Incline Brunch Fly
Decline Brunc Press
Dec Fly
Al Dumbell Curl
Scout Curl
Z-Bar Curl
--------------------------------------------
Shoulder Press
D.b. lateral raise
Alt d.b. front raise
Row deltoid fly
Db Triceps Extension
Kick Back
Triceps Press
Triceps push up
Teşekkürler.
Uzun zamandır forumda bilgileri okuyorum ve araştırıyorum. Yaklaşık 4 aydır aktif spor yapıyorum ondan önce ara ara yapmıştım ama hep sıkıntılar doğduğu için ara vermek zorunda kalmıştım. En uzun 6 ay yaptım ondan sonra yine bırakmak zorunda kaldım.
Spor salonumda pek ilgilenen kimse olmadığı için sizden öğrendiklerim yani okuduklarımla beraber ilerleye bildiğim kadar ilerledim.
Boyum 1.88. 23 yaşındayım. Kilom 71di ve şuan 80. Yediklerime çok dikkat ediyorum günlük beslenme programıda çıkardım kendime. Bugünden itibaren yeni supplementler aldım yani sipariş verdim. Değiştirebilirimde tavsiyeler doğrultusunda. Antreman programım aşağıdaki gibi incelerseniz sevinirim. Güzel bir program çıkartıp devam etmek istiyorum.
Multipower Whey Protein
Multipower BCAA Powder
Multipower Kreatin
Bütün hareketleri 12-10 arası 4 set yapıyorum.
Leg Extension
Squat
Leg Curl
Walking Loungce
Lot Pull Down
Low Row
Dub Rowing
Hyper Extension
-------------------------------------------
Incline Brunc Press
Incline Brunch Fly
Decline Brunc Press