antreman programım hakkında kararsızm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grbz35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grbz35

Üye
Merhaba arkadaslar programımı yenılemk ıstıyorum
1. gun
gögus-sırt kanat-mekık

2.gun
omuz-bacak-mekık

3.gün
kol- arka kol-mekık

bu sıralama nasıl dogrumu verım alabılrmıyım sızce ?

Bence Guzel bir program fakat, eger vaktin varsa gidebiliyorsan, mekigi-cardio ile birlikte ayri bi gun yap.
1. gun
gögus-sırt kanat

2.gun
omuz-bacak

3.gün
kol- arka kol

4.gün
Cardio-Mekik
seklinde bence daha iyi olur. Mekige bu kadar agirlik vermen heralde karin kaslarini bir an once cikarmak icin. Ama her zaman denildigi gibi bolgesel zayiflama mumkun degildir, o yuzden o kadar yormanin bi anlami yok bence, cardio ile birlikte iyi verim alirsin gibi geliyor. Simdide iyi calismalar.

evet böylede olabilir sakatlıgm yuznden ara verdgm zamn braz kılo aldm ondn braz mekıgın uzerıne dusuyorum yaza bran önce hazırlanmalıyım :)

eski programm böleydı gögus gunu arka kol omuz gunu kol calsıodum gögusten sonra arkakol szce dhamı uygun yoksa onun yerıne baska bı kas grubu dahamı ıyı olur çünkü zaten gögus çalısrkn yorulan triceps ler bde ayrıca calstrmak ne kadr dogru veya yanlıs kararsız kalmstm .

benimkide aynısı

eski programm böleydı gögus gunu arka kol omuz gunu kol calsıodum gögusten sonra arkakol szce dhamı uygun yoksa onun yerıne baska bı kas grubu dahamı ıyı olur çünkü zaten gögus çalısrkn yorulan triceps ler bde ayrıca calstrmak ne kadr dogru veya yanlıs kararsız kalmstm .
bide zaten göğüs press yaparken arka kolum calışıp yoruluyor
tabi arkakol konulmaz diye birşey yok ben kendi programım'da olan ve araştırmalarım daki bilgilere dayanarak biceps terciğimdir.

Back
Yukarı