Antreman programım hakkında fikir istiyorum YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ay kadar önce üniversite dolayısıyla spora ara vermek zorunda kaldım geçen hafta kafama uygun güzel bir salon buldum ve 4-5 gün kadar hamlık yaptım sonra bir abiden tavsiye olarak bu programı aldım kendide kullandı ve faydasını gördü.

Pazartesi-Perşembe : Bench Press , Dumbell Chest Fly , Incline Bench Press , Tricepss Push Down , Cable Tricepss(halat) , lyng Tricepss

Salı-Cuma : Shoulder Press , Standing Lateral Raises , Upright Rowing , Barbell Rowing , Lat Rowing Machine(dar karına çekiş) , Lat Pulldown

Çarşamba-Cumartesi : Squat , Leg Press , Leg Extencion , Leg Curl , Barbell Curl , Alternating Dumbell Curl , Scoot Curl

4 set 15-12-10-8 tekrar şeklinde kilo arttırarak yapıyoruz yararı olur mu yeterince bilgiye sahip olmak istiyorum

Ben begendim ama program eger agir gelirse alisana kadar hareketleri 3er set halinde yapabilirsin. Ama sorun yoksa program guzel iyi calismalar.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı