Antreman Programım Ağır Mı ?

1. Salı

Machine Deltoid Military Presses
Front Dumbbell Raises
Lateral Raises
Dumbbell Deltoid Presses
Hammer Curls
Barbell Curl
EZ-Bar Curls
Preacher Curls

2.Perşembe

Lying Triceps Extensions
One Arm Dumbbell
Dumbbell Kickbacks
seated dumbbell triceps extensions
Lying T Bar Rows
Barbell Shrugs
Z-Bar Trapez Çekiş
Leg Press

3.Cumartesi

Bench Press
Dumbbell Bench Press
Incline Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Pullover
Keen Up
Mekik
Twist

Antreman programım hakkında sizlerden öneri istiyorum arkadaşlar.Daha çok bu program berbat gibi şeyler değilde şunu çıkarıp şunu koyabilirsin gibi yapıcı tavsiyeler istiyorum :)

Ne zamandır egzersiz yapıyorsunuz? Boyunuz yaşınız kilonuz ne kadar? Vücudunuzun şekli nasıl bel çevreniz ne kadar?

boyum 1.70
kilom 75
yaş 18
8 aydır spor yapıyorum.
simitde 4-5 cm fazlık var.şekil derken omuzlarım geniş ? 3-4 cm gittten sonra net bir üçgen

Son düzenleme:
Bence hafif çünkü o hareketlerin 2 katı kadar daha yapmalısın yani demek istediğim göğüste 4 hareket yapıoyrsan 8-9 hareket yap ve haftada 4 kere bodye gitmen gerekirken 3 kere gidiyorsn ve antrenman programın çok kötü

Bence hafif çünkü o hareketlerin 2 katı kadar daha yapmalısın yani demek istediğim göğüste 4 hareket yapıoyrsan 8-9 hareket yap ve haftada 4 kere bodye gitmen gerekirken 3 kere gidiyorsn ve antrenman programın çok kötü

Bilmeden konuşmak böle bir şey işte.Gögüste 8-9 hareket kim yapmış da bu arkadaşa sölüyorsun bunu ? Gögüste 4 hareket idealdir.Bakma sen Ec0'ya.Haftada 3 gün de gidebilirsin illa 4 diye bir şey yok.Antreman programın ise normal bence.

Sen Ec0 ya bakma Arkadaşım..Haftada 3 gün + 3gün cardio ideal..
Herketlerdede 4 ideal 9 hareket çok komik gerçekten..'bilmeden konuşma' buna deniyor herhalde :)

Back
Yukarı