antreman prog. bir yanlışlık seziyorum

A Programı(Salı,Perşembe)

5 dk Cardio
Squat
Leg curl
Çakı
Knee Up
Decline Bench P.
Incline Bench P.
Dambıl Bench P.
Scoot Curl
Barbell Curl
Consantration Curl
İp Sarma

B Programı(Çarşamba,Cuma)

5 dk Cardio
Lat Pull Down Enseye
Lat Pull Down Göğüse
Rowing
Smitch Machine
Shoulder Press
Lateral Raise
French Press
Cable Triceps
Kick Back
Crunch
10 dk Cardio

Diğer günler dinleniyorum.Yaşım 21 , 1.74cm boy 70 kg ve 5 aydır bu sporu yapıyorum.Spor salonu değiştirdim.Eski spor salonundaki hocam bana bu prog. yazmıştı ve ben 1,5 aydır bu prog.devam ediyorum.düşüncem şu;A programında gögüs girdiğim zaman triceps ve ön omuz çalışıyor.Ve ben B programında da triceps ve ön omuz hareketleri gidiyorum.Bu bir yanlışlık varmı? varsa ne gibi bir değişiklik yapılabilir? Lütfen yardım.Bu program yanlış ise boşa vakit harcamak istemem.Bir de şöyle birşey duydum,ilk başta omuz ve triceps girip sonra ki gün ise gögüs ve biceps girmek doğrumudur? Cevaplarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Hakan hocanın yazdığı programdan ne beklenirki :)

Decline bench press 1.5 aylık bir sporcuya hiç yazılırmı.Ayrıca bench pressin yanına dumbbell chest press eklenmez FLY eklenir.

Lat pulldown enseye ve göğüse nasıl birşey onu hiç çözemedim :) Enseye çekilen pulldown omurgayı fazla sıkıştırıldığı için hiç önerilmez.Yalnız büyük çoğunluğumuz enseye çeker.

Smith machine varsa dumbbell press neden, zaten benzer şeyler.Bence amatörce hazırlanmış br program.

Tricepsler kuvvetsizdir.Bench presste ilk olarak tricepsleri hissediyorsan.

1 gunboş gun bırak omuz arka kol ardından obur gun gogus e gecme o gun dılen obur gun gogus zaten haftada 3 gun en ıdeal 1 hafta agrıyor resmen vucut bacak en kotusu zaten bır agtıyorkı cardıo yapamıyor ınsan

Sirt

Hakan hocanın yazdığı programdan ne beklenirki :)

Decline bench press 1.5 aylık bir sporcuya hiç yazılırmı.Ayrıca bench pressin yanına dumbbell chest press eklenmez FLY eklenir.

Lat pulldown enseye ve göğüse nasıl birşey onu hiç çözemedim :) Enseye çekilen pulldown omurgayı fazla sıkıştırıldığı için hiç önerilmez.Yalnız büyük çoğunluğumuz enseye çeker.

Smith machine varsa dumbbell press neden, zaten benzer şeyler.Bence amatörce hazırlanmış br program.

Tricepsler kuvvetsizdir.Bench presste ilk olarak tricepsleri hissediyorsan.

Teurg bn sirt hareketine lat pulldown bsliom genis arkaya tutus 4 hareket ypiom o hareketin yerine ne yapilabilir

Back
Yukarı