Antreman için en uygun saat

MErhaba arkadaşlar sizlere sorum sizce antreman için günün hangi saati en verimli olur ve hangi öünden sonra antremana gitmeliyiz kahvaltıdan sonramı öğlen yemeğinden sonramı yoksa akşam yamağinden sonramı (ara öğünleri kaideye almadan)
bench_O

Edindiğim bilgilere göre akşam 3-5 arası iyi çünkü sıcak oluyor ve ısınman kolay oluyor.O zaman diyeceksin 1-2 gibi gidelim ama o zaman da yazın sıcak olur bizim hocada 3-5 arası tavsiye ediyo.ayrıca yemekten 2 saat sonra gitmen iyi olur

vücudun biyoritmik olayına göre yazılanlar sabah 11:00 ve öncesi aksamda 16:00-18:00 arası kısın genelde sabah yapıyorum kahvaltı sonrası ama yazın maalesef scaklardan dolayı 16:00 suralarında yapıyorum hem gücümde yerine gelmis oluyor ama bu kisiden kisiye degisir deneyerek kendin bulabilirisn

Arnold ustaya göre antreman için uygun saat yoktur idolü Reg Park saat sabah 5 gibi başlar 7 de antremanını bitirirmiş ancak bende öğleden sonra yapma isteği oluyor saat 17.00 den sonra kışın tabiki yazın gece yapabiliyorum çok sıcak sadece otururken bile terliyorum

16:00 ile 18:00 arası en ideal saat bence de.Kişiden kişiye değişir tabi ama kahvaltı,ara öğünler ve öğle yemeğinden sonra vücut antrenmana en hazır haline gelir bence.

Bence en uygun zaman kendini en iyi besleyebileceğin zaman olmalı. Yani spor yaptıktan sonra 2 öğün yiyebilmesin. Ayrıca yapmadan öncede en az 1 öğün sağlam yemek yediğin zaman olmalı.
Vücutta hem enerji olmalı spor yapmadan önce hem de spor yaptıktan sonra beslenerek recovery sağlanmalı

Bence en uygun zaman kendini en iyi besleyebileceğin zaman olmalı. Yani spor yaptıktan sonra 2 öğün yiyebilmesin. Ayrıca yapmadan öncede en az 1 öğün sağlam yemek yediğin zaman olmalı.
Vücutta hem enerji olmalı spor yapmadan önce hem de spor yaptıktan sonra beslenerek recovery sağlanmalı

Sabah kalvaltisini yapıp gidiyorum spora

Spor çıkışı yarım saat Yada 45 dk sonra 200 gram tavuk yerim yagsiz

büyüme hormonlarının salgısına göre hareket etmek gerekirse. sabah 4-5 ant. ve akşam 6veya 7den sonra. bildiğim kadarıyla growth hormon bu saatler arasında salgılanıyor özellikle sabah.

Back
Yukarı