Günaydın arkadaşlar . Ben vg olarak 1 aydır spor salonuna gidiyorum 2. ayıma geçtiğimde bölge programı uygulumam gerektiğini söyledi hocam. Yanlız kafama takılan bir soru var bunu sizinle paylaşıp çozum bulmak istedim.
örneğin gögüs programım şu ;
1-incline bench press 4x10
2-bunun makinede olanı 4x10
3-flat bench press 4x10
4-bunun makinede olanı 4x10
5-decline bench press 4x10
6-Cable Crossover 4x15
7-Cable flying 4x15
8-Dumbbell Pullover
şimdi ben bunu yaparken hiç zorlanmıyorum 5.si hariç . kafama takılan konu makinede yaptıgım hareketleri dumbel ile yapmam dahamı faydalı olur veya ne gibi bi fark var arasında. vucudumda gogus kısmının daha geride oldugunu dusundugum için hacim kazandırmak istiyorum fakat bi turlu çıkamadım işin içinden . bu konuda bana hacim ve şekil kazandırabilcegim bi program hazırlamamda yardımcı olucak birisi olursa cok sevinirim.
örneğin gögüs programım şu ;
1-incline bench press 4x10
2-bunun makinede olanı 4x10
3-flat bench press 4x10
4-bunun makinede olanı 4x10
5-decline bench press 4x10
6-Cable Crossover 4x15
7-Cable flying 4x15
8-Dumbbell Pullover
şimdi ben bunu yaparken hiç zorlanmıyorum 5.si hariç . kafama takılan konu makinede yaptıgım hareketleri dumbel ile yapmam dahamı faydalı olur veya ne gibi bi fark var arasında. vucudumda gogus kısmının daha geride oldugunu dusundugum için hacim kazandırmak istiyorum fakat bi turlu çıkamadım işin içinden . bu konuda bana hacim ve şekil kazandırabilcegim bi program hazırlamamda yardımcı olucak birisi olursa cok sevinirim.