Antreman günleri hariç kullanmalımıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stoica
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

stoica

Üye
2 gün önce hardline'nın protein tozunu aldım antreman günleri kullanıyorum fakat antreman yapmadığım günler kullanmalı mıyım onu bilmiyorum..!!
Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum...

antrenman yapmadığın günler aynı şekilde beslenmelisi,kasların gelişmesi devam ettiği için,protein tozunu bu gunde kullanıp kullanmayacağın ise sana kalmış. öğün aralarında kullanabilirsin.

Şimdi ben günde 2 porsiyon alıyorum , bir antremandan önce bide antremandan hemen sonra antremana gitmediğim günlerde nasıl kullanmalıyım yine günde 2 porsiyon mu almalıyım

Antremandan önce protein tozu kullanma.
Antreman olmadığı günler sabah kalktığında kullanabilirsin.

antreman öncesi protein tozu genelde içilmiyor bildiğim kadarıyla..

günlük 2 defa kullanıyorsan sabah ve antremandan sonra , spora gitmediğin günlerde de aynı şekil kullanmalısın.bölebiliyorsanda sabah öğle akşam şeklinde 3e bölebilrsin.

Eyv. saol.. kutunun üzerinde yazıyodu kullanım şekli orda antremandan 45 dk önce diyodu o yüzden öle kullanıyodum

Merhaba stoica,

Protein tozu kullanımı bana göre kişilerin beslenmelerine göre değişir. Oradaki yazan kullanım şekli ve dozu gün içerisinde alınan protein miktarına bağlıdır.

Örneğin ben off ve on günlerimin her ikisinde de sabah yumurta beyazı, öğle tavuk göğsü akşam ise mümkünse kırmızı et değilse yine tavuk göğsü veya balık şeklinde beslenirim. Öğün aralarında ise meyve, yoğurt, kepekli bisküvi, dardanel ton (80 gr.) ile geçiştiririm. Buna bağlı olarak da off günlerimde protein tozu kullanmam. Protein tozunu sadece antreman günleri spordan sonra kullanırım.

Sonuç olarak günlük protein tozu alım miktarınızı, öğünlerinizdeki protein miktarına bağlı olarak kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Sağlıklı günler.

antrenman öncesi protein tozu bcaa ve glutamin içermesi sebebiyle kullanılabilir
benim gelişine yaptığım antrenmandan 45 dakika öncesi içitğim whey sonucunda(tabiki antrenman bittiği gibi de alıyorum) kas ağrım hiç olmamıştı ama kesinlikle hafif bir antrenman da değildi
yani kullanılabilir ama asıl öncelik atnreanman sonrasındadır

Arkadaşlar iyice araştırdım. Antreenman olmayan günlerde sabah kahvaltı yapmadan içebiliriz, ben de öyle yapıcam.

Bir de antrenman öncesi çok yanlış, tavsiye edilmiyor. Onun yerine başka suplementler kullanılmalı bence.

protein tozu içmişsiniz yada 100 gram tavuk yemişsiniz fark etmez istediğiniz yerde istediğiniz zaman tavuk yiyorsanız istediğiniz yerde zamanda protein tozunuda içebilirsiniz.

Back
Yukarı