Öncelikle herkese merhaba,yaklaşık 1 aydan beri takip ediyorum forumunuzu çok güzel bilgiler edindim.Bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Tam 2 ay oldu salona başlayalı.başlama nedeni fazla kilolarımı atıp daha sıkı ve dayanıklı bir vücut sahibi olmak.
boy:182cm
kilo:107
Haftanın 3 günü düzenli gidiyorum salona.
ilk 1 ay 15-20 dk cardio ve tüm vücut ufak kilolarla ağırlık girdim.
ikinci ay 30 dk cardio tüm vücut devam ettim.
sonuç olarak 7-8 kg arası kilo verdim,çok ağır bir diyet uygulaması yapmadım.Tek yaptığım basit karbonhidratlardan kaçmak ve akşam yemeğinden sonra bir daha yemek yememek oldu.
3.ay başladığımda cardio ve tüm vücut çalışmaları tek çalışmada uzun saatler almaya başladığı için şöyle bir bölümleme yaptım ne kadar doğru sizlerden gelen tavsiyelere göre düzenleyeceğim.
1.gün 30-35 cardio+omuz+karın (her birinden 7-8 farklı ağırlık çalışması)
2.gün 30-35dk cardio göğüs+bacak+trapez+bilek
3.gün 30-35dk cardio biceps,triceps ve sırt
ilk kısa hedefim 90kgye inmek sonra 80-85 arası bir kg ikincil hedefim.Amaç dediğim gibi fit bir görünüşe sahip olmak.Çok fazla kütle kazanmak istemiyorum.
tavsiyeleriniz altın yerine geçecek,şimdiden teşekkürler.
Tam 2 ay oldu salona başlayalı.başlama nedeni fazla kilolarımı atıp daha sıkı ve dayanıklı bir vücut sahibi olmak.
boy:182cm
kilo:107
Haftanın 3 günü düzenli gidiyorum salona.
ilk 1 ay 15-20 dk cardio ve tüm vücut ufak kilolarla ağırlık girdim.
ikinci ay 30 dk cardio tüm vücut devam ettim.
sonuç olarak 7-8 kg arası kilo verdim,çok ağır bir diyet uygulaması yapmadım.Tek yaptığım basit karbonhidratlardan kaçmak ve akşam yemeğinden sonra bir daha yemek yememek oldu.
3.ay başladığımda cardio ve tüm vücut çalışmaları tek çalışmada uzun saatler almaya başladığı için şöyle bir bölümleme yaptım ne kadar doğru sizlerden gelen tavsiyelere göre düzenleyeceğim.
1.gün 30-35 cardio+omuz+karın (her birinden 7-8 farklı ağırlık çalışması)
2.gün 30-35dk cardio göğüs+bacak+trapez+bilek
3.gün 30-35dk cardio biceps,triceps ve sırt
ilk kısa hedefim 90kgye inmek sonra 80-85 arası bir kg ikincil hedefim.Amaç dediğim gibi fit bir görünüşe sahip olmak.Çok fazla kütle kazanmak istemiyorum.
tavsiyeleriniz altın yerine geçecek,şimdiden teşekkürler.