Antreman düzenimde sıkıntım ve gelişimim

xxxx1112

Üye
Beyler yaklaşık 4 aydır bb yapıyorum ama fazla bir gelişim sağladığımı sanmıyorum ilk başladığımda ölçülerim şimdikiler ve antreman programımı vericegim
ilk başladığımda : kol :29 omuz:103 göğüs:85 kilo:72 boy:1.67
şimdi :kol:32.5 omuz:106 göğüs:89 kilo:70 boy: 1.69

programım 1. gün göğüs ve kanat = fly bench press , bench press , bir tane daha hareket vardı ismini hatırlamıyom ama kelebek deniyordu , arkaya çekiş öne çekiş mideye çekiş yapıyorum
2. gün bacak ve omuz : seated dumbell press , yana açma , front raises , leg press , leg curl , leg extansion
3. gün arka ve ön kol : hummer curl ,barbell curl , bide sehbada oturup 45 dereceyler dumbell curl du, french dumbull press , one arm dumbell press bide makinede alta dogru bir hareket vardı
bu ay kazein kullanmaya başladım bide 3. aydan sonra 1 ay ara vermiştim bide arkadaşlar kasların olduğu bölgelerde çok yağlanma bunlar nasıl geçer yardım ederseniz sevinirim .

4 ayda çok az bir gelişme olur zaten sözünü etmeye değmez o gelişme kolun 29 dan 32.5 a 4 ayda çıkacagını zannetmiyorum büyük ihtimalle ölçümde biraz yanlıslık yapmıssındır. Antreman sistemin yanlıs eger hacimlenmek istiyorsan her bölgeyi farklı günlere yay gögus , bacak , sırt ve omuz bunlar aynı gün çalışma triceps ile biceps i aynı gün çalışabilirsin sorun yok. Kendine forumdan düzgün bi antreman bulmanı öneririm çok yanlıslar var. Eğer bi supplement kullancaksanda whey protein tozu öneririm.

beyler öncelikle bu programı ben hazırlamıyom ordaki hocam hazırlıyor herkeze farklı farklı bide zaten kolum 32.5 eminim ben bizim salonda gerçekten diyorum çocuk başlangıc 29 kol ölçüsü 3 ay sonra 35 oldu sadece whey protein kullanmıstı

4 aydır çalışıyorsan belli bir kondisyona sahipsindir ve artık tek bölge için 4-5 hareket rahat girebilirsin o yüzden antrenmanda tek bölge daha mantıklı olur, tek bölgeyi(büyük kas grupları) 4-5 hareketle verimli bir şekilde çalışır ve iyi beslenirsen kesinlikle sonuç alırsın, başarılar.

Back
Yukarı