Antreman Ağrısı

Yapılan antremandan sonra vücutta ağrı varsa gelişim başarıı olmuştur gibisinden yazılar okudum.Peki antremandan sonraki gün(off günde) vücudun çalıştırılan bölgelerinde ağrı yoksa iyi çalışmadığımız anlamınamı geliyor ?Her antremandan sonra mutlaka ağrı olması şartmı ?

Hamlık Ağrısı dışında..

Bu konuyu hep merak etmişimdir ama ağrı olmayınca rahatsız oluyorum sanki iyi çalışmamışım gibi geliyor.Ben ağrı taraftarayım ama ağrı hafif bi ağrı olmalı bence =)

bazı kas grupları çalışılan gün, bazıları ise çalışılan günden bi sonraki gün ağrır. örn: omuz kası çalıştığın zaman kolların ve omzun o an çok yorgun olur fakat göğüs kası, çalıştıktan bi gün sonra ağrır hafifçe bastırdığında

her gün ağrıcak diye bir sey yok benimde 2.ay programımda göğüsde dumbbel bench press ve fly yaptiğimda ertesi gün felaket ağrı oluyodu hatta bu 2 3 gün sürdü sonra kas yavas yavas alısıyor tabi sonra ağrı olmaması normaldir bu antrenman basarılı olmustur tabikide ağrı olmayınca basarı olmayacak diyi birsey yok.her antrenman sonrası heryerin ağrıyor mu ? hayır sorun yok.

Back
Yukarı