Antreman Öneri Tek Kas

Mitoo

Üye
Değerli Forum Üyeleri Öncelikle Merhaba ..
Yaklaşık 1 senedir Body Yapıyorum Ama Düzenli Ama Düzensiz Yol Kat Ettiğimede İNanıyorum
1.85 Boyunda 72 Kiloyum
Vücudumda 9 Kg Yağ 35 Kg Kas Var
Neyse Soruma Geçmek İstiyorum Bu Bilgileri Verdikten Sonra Bu Sene Özel Bi Durum Nedeniyle Günde 1 1.5 Saat Ayırabilicem Fitnessa Ama Ben Bu 1 Saati Dolu Dolu Geçirip Düzgünce Çalışıp Yol Kat Etmek İstiyorum ..
Kafamda Şöyle Bir Program Var Günde 1 Kas Çalıştırıp Maksimum Çalışmayı Düşünüyorum Sizce Mantıklı mı ?
Ve Genellikle SüperSet Yapıyorum Sizce Bu Mantıklı mı ?
Yorumlarınız Ve Önerileriniz İçin Şimdiden Çok teşekkürler Saygılar .

sevgili mito ben hergün bir bölge çalışıyorum fakat bunun iyi olmadığını söylüyorlar. vücudu dinlendirerek çalışmak daha iyiymiş. günde 1 bölge çalışıyorum ama antrenmanım baya ağır. bence düzgün beslendiğin sürece çalıştığın gün sayısının önemi yok

sevgili mito ben hergün bir bölge çalışıyorum fakat bunun iyi olmadığını söylüyorlar. vücudu dinlendirerek çalışmak daha iyiymiş. günde 1 bölge çalışıyorum ama antrenmanım baya ağır. bence düzgün beslendiğin sürece çalıştığın gün sayısının önemi yok

fitnesci olarak 3-4 gün ve 2 gün cardio cardio yag yakmak için degil vucut saglıgını arttırmak için.

1 aylık bir sporcu olarak aşağıda devam ettiğim antreman programında bir yanlışlık var mı? amacım güç ve hacim kazanmak.

pazar( omuz ) 1- Shrug 2x30
2- Upright row 2x10
3- Shoulder press 2x10
4- Lateral Raise 2x10
her farklı hareket arası 1 dakika dinlenme yapıyorum.

salı (ön kol ) 1- dambıl bilek hareketi içe 2x10
2- dambıl bilek hareketi dışa 2x10
3- el yayı çalışması 2x10
her farklı hareket arası 1 dakika dinlenme yapıyorum.

perşembe (göğüs) 1- dumbell press 12-10-8-6

antremandan önce 15 dakika ısınma hareketi yapıyorum. evde uzun koridor var. arayı hafif koşu ile turluyorum(5 dakika) esneme hareketleri yapıyorum.özellikle çalışacağım bölgeyi ağırlıksız hareket ettiriyorum(5 dakika) karın çalışması (5 dakika)

antremandan 30 dakika sonra peynir,ekmek,fındık ezmesi,yumurta,süt gibi besinler tüketiyorum. sonrada kasları dinlenmeye çekiyorum.

Back
Yukarı