antibiyotik kullanıyorum 1 hafta ara veriyorum sizce?

arkadaşlar 5 aydır düzenli spor yapıyorum. Diş imi yaptıracam iltihap toplamış antibiyotik kullanıyorum dogru duzgun beslenemedigim icin spora 1 hafta ara vereyim diyorum sizce kayıp olurmu?. Antibiyotik halsizlik yapıyor dişlerim çok ağrıyor birşeyde yemiyorum.

nangi antibiyotiği kullanıyorsun?

muhtemelen geniş spektrumlu (amoksisilin ya da sefalosporin türevidir) diye tahmin ediyorum. Sporuna devam et. Bir sıkıntı olmaz. Devam etmek istemezsen de beslenmene dikkat ettikten sonra bir hafta ara vermekle bir şey olmaz.

nangi antibiyotiği kullanıyorsun?

muhtemelen geniş spektrumlu (amoksisilin ya da sefalosporin türevidir) diye tahmin ediyorum. Sporuna devam et. Bir sıkıntı olmaz. Devam etmek istemezsen de beslenmene dikkat ettikten sonra bir hafta ara vermekle bir şey olmaz.

amoklavin kullanıyorum 2 kutu 625 mg kullandım ve aşırı kullandığım için eklemlerimde ağrı yaptı ve artık kalça kemiğim bile kütlüyor spor yapabilecek halde değilim ve dişimden dolayı yemek de yiyemiyorum fazla

1 hafta 3-4 ayda bir veriyoruz ara :) gayet normal, hicbir kayip olmaz. Kasma bu kadar.

Back
Yukarı