Antalya da profesyonel body building yerleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkaşlar yazgeldi malum vücudu şekle sokmak şart. antalyada body building işini ciddi ve profesyonelce yapan tercihen havuzlu bir salon biliyor musunuz.

Hem sımdı baslayıp vucudunu hemen yaza hazır hale getırecegıne ınanmak hem de bb salonunda havuz olmasını beklemek, ılgınc..

Ben havuzlu bb salonu gormedım duymadım..

Büyük otellerin salonlarının hemen hemen hepsinde hem açık hemde kapalı yüzme havuzu var ama şehir içindeki salonlarda havuz olacağını sanmıyorum antalyada otelde bol mesela izmirde olsaydın hiltonun salonu gayet güzel havuz sauna masaj ne istersen var sayısız koşu bandı bisiklet ve bir çok seçenek var vücutgeliştirmek için yıllığı 2000 tl civarında antalyadada böyle yerler vardır mutlaka ama dediğim gibi otellerin salonlarına bakacaksın.

Büyük otellerin salonlarının hemen hemen hepsinde hem açık hemde kapalı yüzme havuzu var ama şehir içindeki salonlarda havuz olacağını sanmıyorum antalyada otelde bol mesela izmirde olsaydın hiltonun salonu gayet güzel havuz sauna masaj ne istersen var sayısız koşu bandı bisiklet ve bir çok seçenek var vücutgeliştirmek için yıllığı 2000 tl civarında antalyadada böyle yerler vardır mutlaka ama dediğim gibi otellerin salonlarına bakacaksın.

Hmm otellerın salonlarını hıc dusunmemıstım, onlarda oluyor demek..
Bunu da ogrenmıs olduk.. :)

Antalyada gidebileceğin en lüks spor salonu Konya altı caddesindeki Prolife dır kapalı yüzme havuzu mevcut aylık 220 Tl olmalı internet sitesinde 360 derecelik foto ve görüntüleri mevcut..
http://www.prolife-antalya.com/

Konyaaltında oturuyorsan bende prolife spor salonunu öneririm onda yüzme havuzu mevcut ,bir şubesi de dedeman da var ama sanırım onun yüzme havuzu yok..

Benim salonum club lotis' de de geçen yıla kadar havuz vardı ama şimdi kaldırdılar,lakin içerisinde halen; sauna,hamam ,masaj ,solaryum gibi hizmetler veriliyor..

Ayrıca Antalya'da ki otellerin bir çoğunda havuz mevcut örneğin cender otelin aylığı 100 lira havuzu da var, bir kaç aylık yazılırsan dahada indirim yaparlar...

Bence oturduğun semte göre araştır ve illa havuzlu olsun diyorsan sadece konyaaltı,dedeman taraflarında bulabilirsin onu da söyliyim..

İyi çalışmalar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı