ant öncesi ve sonrası süt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kenan_23

Üye
slm arkadaşlar forumda birçok yerde ant öncesi ves onrası süt içimiyle ilgili olumsuz seyler var benim yakın bir dostum yaklaşık 3 aydır vg yapıyor ve inanılmaz gelişti seneye yarışmalara girecek. ant önc ve sonrası 1 er lt sütü içiyor peki bu nasıl bir durum süt bu sürelerde iyi değilse ?

birde bazı yerlerde whey karışımlar için süt öneriliyor ör muscle mag

Ben gunde 1 lt sut tuketiyorum. Sabah/Aksam ve antreamandan Önce/sonra yarim litre sute Twinlab Mass Fuel proteini karistiriyorum. Hem protein tozunun tadi daha guzel oluyor hem sutteki faydali maddeleri aliyorum

Spor öncesi süt laktik asit birikimi, bağırsak duvarını uzun süre izole etme, şişkinlik yapma gibi birçok zararı vardır. Spor öncesi ve sonrası süt içmeme forumca bilinen ve kabul edilen birşeydir

pekala örnek verdiğim arkadaş ve örnek shakeler ne oluyor yani bir sebebi olmalı

karinda biraz sislik yaratabilir, dogru!. Ama ben öle cok dez avantajlarini görmedin,antremanim herzamanki gibi sorunsuz gidiyor.

Süt tabii ki çok yararlıdır ama kana hızlı harışması gereken supplementlerle [örneğin whey proteinle] kullanılmamalıdır.Okuduğum çoğu makalelerde şunu belirtiyor; "Süt içilirken kendisiyle beraber ve kendisinden önceki tüketilen besinlerin çevresinde kesilerek daha geç sindirilmelerine neden olur."Bu yüzden gün içerisinde dilediğiniz gibi için ama antremandan sonra içilmesini önermem...

Süt konusu cok tartısılan bir konu olmakla beraber sindirimi 5 ila 7 saat arasında sürdüğünden (casein) vücudumuzda sürekli protein bulunur.

Benim için hayati bir sıvı.

Özellikle kakaolu süte bayılıırm :D

gelişim genetiğe antrenmana da bakar aslında direk süte bağlamayın gelişimi. forumda yolcu02 rumuzlu üyede süt içiyordu antrenman sonraları onunda vucut iyiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı