ANKARADA MMA KURSU

Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 80 kilo ve 1.86boyum var 3 aydır fitness yapıyorum ondan önce 3 sene taekwondo yaptım lif yırtığından 1 sene ara verip kickboksa başladım ama son 1 aydır mma sporuna ilgim arttı öğenciyim çok fazla bi miktar veremem crossfitle mmayı ankarada nerde yapabilirim?

MMA mı istiyosun kardeşim sen ?[DOUBLEPOST=1443714334][/DOUBLEPOST]Kılıç Dövüş Sanatları Kurtuluş İlkokulu yanı ( Ankaray Kurtuluş çıkışı ) Kurtuluş / Çankaya adresinde Cumali Kılıç hocanın adı

Son düzenleme:
MMA mı istiyosun kardeşim sen ?[DOUBLEPOST=1443714334][/DOUBLEPOST]Kılıç Dövüş Sanatları Kurtuluş İlkokulu yanı ( Ankaray Kurtuluş çıkışı ) Kurtuluş / Çankaya adresinde Cumali Kılıç hocanın adı
Tesekkur ederim kardesim siteyi buldum iletisime gecicem suan elim kirik en yakin zamanda halledicem cok sagol :)

önemli degil numara lazımsa ben yollarım sana numarayı[DOUBLEPOST=1443794215][/DOUBLEPOST]hoca ile konuştum o gün bi arkadaşı sana yönlendirecem diye mutlaka ugra adam bekliyor bak şaka yapmıyorum ciddiyim :) hadi sana başarılar :D

Golbasinda kurs actiriyorum kardesim 20kisilik grup kurdum bi klupde actiriyorum cok uzak oluyo baska turlu genede cok sagool :D

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı