ANKARA'da mekan ve destek...

selamlar...
ben 1.77 boyundayım fakat sadece 48 kiloyum.yani ciddi zayıflık içindeyim ve iştahsızlık çekiyorum...iştah açıcı pek çok yöntem denedim fakat başarılı olmadı.En iyi yöntemin sporla birlikte kilo almak olacağını söylediler.Yani yeni başlayacağım ama bu konu hakkında detaylı bilgiye ve tecrübeye sahip birine ve iyi bir mekana ihtiyacım var.Bu konuda birlikte çalışabileceğim ankara'da bir salon önerebilir misiniz?
msn:[email protected]

Allah yardımcın olsun...
Konuştuğumuz kadarıyla hiçbir şey yemeyi sevmeyen biri için ne önersek çözüm getirmez.
Bence yemek düzenini yaşam tarzını biraz değiştirmen lazım.
Alışkanlıklardan uzaklaşmak lazım.;)

Ankara'da hem hesaplı hemde iyi hocanın olduğu,aletlerin temiz ve bakımlı olduğu bir yer arıyorsan,küçükesat'ta flex gym'i tavsiye ederim.Esat caddesi üzerinde,sevgiler...

yardimci olan arkadaslara tesekkurler..ben umitkoy de oturdugum icin esat ters düşer sanırım.bahçeli kızılay gibi merkezi yerler daha uygun benim icin.bu arada basligi acmadan tabi ki arama yaptim ama istedigim seyi bulamadim.ben iyi bir mekanin yaninda iyi bir de hoca arıyorum cünkü ne antremanlar ne de nasıl beslenmem gerektiği konusunda fikir sahibi değilim ve uygun programın ne olacağını bilemiyorum.

beslenme konusunda bu forumdan destek alabilirsin ve eger kendine göre hoca da bulamazsan buraya kendi resimlerini koyarsın,biz yine de yardimci olmaya çalişiriz.

ümitköyde oturuosun madem dymnamic sports center var fiyatları da uygun hocaları da süper memnun kalıcaından eminim barış hocaya yazdır programını.

evet barış hocayla antrenörlük kursunda beraberdik. ümitköy de çalıştığını söylemişti.kendisi forumumuza da üye zaten. kullanıcı ismi de barış. eğer bulursan memnun kalacağından eminim.

Back
Yukarı