Ankara Besyo

BulkHulk

Üye
Lise sona gidiyorum,sene sonunda üni seçmem lazım,ankarada en iyi besyo hangi okulda? kaç puanla alıyo?

en iyisi gazimi? bu arada mecbur ankara seçicem,ailemin vericeği parayı kira yerine supp ve besine yatırmam lazım :D bide ilk kaçla alıyo onu biliyomusunuz?

Body building,bu sene 18 yaş altı bilek güreşinde milli olucam gibi (3 ay sonra turnuva) işe yararmı? olimpik değil bilek güreşi

Puanlari bilmiyorum ancak kaliteli sporcular cikaran bir okuldur milli kadrosundan girmenin de belirli sartlari var hic saga sola sormayin eger milli olur ve milliliginiz resmi olarak onaylanirsa en temiz bilgiyi gsgm den alin

Sic Semper Tyrannis

Genel elemeyi geçtikten sonra branşda yarışırsın. Hangi branşlar olduğu okuluna bağlı. Ama bunların türkiyede olduğunu zannetmiyorum. Bodynin bu mülakatlara katkısi az desem yeridir. Daha çok kondisyon ve üniversitenin uyguladığı parkur da zamanla yarıştır. Bizim okulda 100 metreyi 13 saniye altında 5000 metre ise 5 dk içinde koşman gerekiyordu genel eleme için. Bahsettiğim okul Selçuk Üniversitesi

sanırım gazide atletizm in içinde direk body olarak bölüm var ve yapman gereken squat deadlift ve bench press i nizami yapmak (geçmek için gerekli olan şart)

Back
Yukarı