animal_work
Üye
Herkese merhabalar,iyi forumlar ismim ilyas yaş:24 boy:176 kg:91
Boks ve body building i 3 ayı geçmeyen sürelerle bayadır yapıyoorum yaptıgım en büyük hatada bu oldu benim için o yüzden anormal derecede yaglandım vücut yapım geregi hiçbir zaman obez görüntüsü olmadı(en azından giyinikken)ama 2011 temmuz 20 de artık düzenli bir şekilde yapma kararı aldım tabi kararı aldıgım sıra 100 kg geliyordum aç karnına
)))) yaklaşık 3 aydır antreman kaçırmadan yapıyorum tabi agustos ayı ramazana denk geldiği için beslenmeye o dönemde çok dikkat edemedim ama eylülün 7 si gibi diyete başladım ve hala istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.
******İdman Sistemim*******
Pazartesi:gögüs-biceps
Salı:Kardiyo 20 dk ip atlama-gçlge boksu-kum torbası ve mide hareketleri midede dipste ayak kaldırma-diz çekme-kabloda agırlıklı mekik-twist-dumbell side yapıyorum
çarşamba
ff
perşembe:sırt-kanat-triceps
cuma:kardiyo
cumartesi
muz-bacak
pazar
ff
*****Beslenme programım******
Sabah uyanınca animal cuts
45 dakika sonra 5 yumurta beyazı 1i tam+peynir+zeytin
3 sat sonra whey muscle tech hardcore
1 saat sonra animal cuts
idman a gdişi
idmandan hemen sonra whey
1 saat sonra tavuk-balık yagsız
zeytinyaglı salata
akşam yatmadan whey
Bu beslenme düzenini haftada 1 ögün kaçamakla yaklaşık 1.5 aydır uyguluyorum...
********Resimler**********
--Son iki resim hariç hepsi soguk ve aç karnınadır son iki resim şınav çekip koymuştum...
Görüldüğü gibi düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum hedefim 1 ocak 2012 e kadar bu diyetle 80-83 arasına düşmek daha sonrada kardiyoyu bırakıp yagsız beslenmeyle tam konsantrasyon HARDCORE BODYBUILDING....
Boks ve body building i 3 ayı geçmeyen sürelerle bayadır yapıyoorum yaptıgım en büyük hatada bu oldu benim için o yüzden anormal derecede yaglandım vücut yapım geregi hiçbir zaman obez görüntüsü olmadı(en azından giyinikken)ama 2011 temmuz 20 de artık düzenli bir şekilde yapma kararı aldım tabi kararı aldıgım sıra 100 kg geliyordum aç karnına

******İdman Sistemim*******
Pazartesi:gögüs-biceps
Salı:Kardiyo 20 dk ip atlama-gçlge boksu-kum torbası ve mide hareketleri midede dipste ayak kaldırma-diz çekme-kabloda agırlıklı mekik-twist-dumbell side yapıyorum
çarşamba

perşembe:sırt-kanat-triceps
cuma:kardiyo
cumartesi

pazar

*****Beslenme programım******
Sabah uyanınca animal cuts
45 dakika sonra 5 yumurta beyazı 1i tam+peynir+zeytin
3 sat sonra whey muscle tech hardcore
1 saat sonra animal cuts
idman a gdişi
idmandan hemen sonra whey
1 saat sonra tavuk-balık yagsız
zeytinyaglı salata
akşam yatmadan whey
Bu beslenme düzenini haftada 1 ögün kaçamakla yaklaşık 1.5 aydır uyguluyorum...
********Resimler**********
--Son iki resim hariç hepsi soguk ve aç karnınadır son iki resim şınav çekip koymuştum...
Görüldüğü gibi düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum hedefim 1 ocak 2012 e kadar bu diyetle 80-83 arasına düşmek daha sonrada kardiyoyu bırakıp yagsız beslenmeyle tam konsantrasyon HARDCORE BODYBUILDING....
Eklentiler
-
Fotoğraf0092.jpg58,2 KB · Görüntüleme: 694
-
Fotoğraf0129.jpg62,7 KB · Görüntüleme: 632
-
Fotoğraf0128.jpg62,5 KB · Görüntüleme: 708
-
Fotoğraf0124.jpg61 KB · Görüntüleme: 606
-
Fotoğraf0120.jpg62,1 KB · Görüntüleme: 587
-