• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Animal_Work

Herkese merhabalar,iyi forumlar ismim ilyas yaş:24 boy:176 kg:91
Boks ve body building i 3 ayı geçmeyen sürelerle bayadır yapıyoorum yaptıgım en büyük hatada bu oldu benim için o yüzden anormal derecede yaglandım vücut yapım geregi hiçbir zaman obez görüntüsü olmadı(en azından giyinikken)ama 2011 temmuz 20 de artık düzenli bir şekilde yapma kararı aldım tabi kararı aldıgım sıra 100 kg geliyordum aç karnına:))))) yaklaşık 3 aydır antreman kaçırmadan yapıyorum tabi agustos ayı ramazana denk geldiği için beslenmeye o dönemde çok dikkat edemedim ama eylülün 7 si gibi diyete başladım ve hala istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.

******İdman Sistemim*******
Pazartesi:gögüs-biceps
Salı:Kardiyo 20 dk ip atlama-gçlge boksu-kum torbası ve mide hareketleri midede dipste ayak kaldırma-diz çekme-kabloda agırlıklı mekik-twist-dumbell side yapıyorum
çarşamba:off
perşembe:sırt-kanat-triceps
cuma:kardiyo
cumartesi:omuz-bacak
pazar:off

*****Beslenme programım******
Sabah uyanınca animal cuts
45 dakika sonra 5 yumurta beyazı 1i tam+peynir+zeytin
3 sat sonra whey muscle tech hardcore
1 saat sonra animal cuts
idman a gdişi
idmandan hemen sonra whey
1 saat sonra tavuk-balık yagsız
zeytinyaglı salata
akşam yatmadan whey

Bu beslenme düzenini haftada 1 ögün kaçamakla yaklaşık 1.5 aydır uyguluyorum...

********Resimler**********
--Son iki resim hariç hepsi soguk ve aç karnınadır son iki resim şınav çekip koymuştum...

Görüldüğü gibi düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum hedefim 1 ocak 2012 e kadar bu diyetle 80-83 arasına düşmek daha sonrada kardiyoyu bırakıp yagsız beslenmeyle tam konsantrasyon HARDCORE BODYBUILDING....

Eklentiler

• Fotoğraf0092.jpg
    Fotoğraf0092.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 694
  • Fotoğraf0129.jpg
    Fotoğraf0129.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 632
  • Fotoğraf0128.jpg
    Fotoğraf0128.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 708
  • Fotoğraf0124.jpg
    Fotoğraf0124.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 606
  • Fotoğraf0120.jpg
    Fotoğraf0120.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 587
  • Fotoğraf0122.jpg
    Fotoğraf0122.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 595
  • Fotoğraf0121.jpg
    Fotoğraf0121.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 553
  • Fotoğraf0094.jpg
    Fotoğraf0094.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 597
  • Fotoğraf0093.jpg
    Fotoğraf0093.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 628
Son düzenleme:
yazdgn programın dietin yemeklerinin sağlam olup olmadıgını ben anlayamam bilgi sahıbı deilim diet konusunda yterınce fakat ne vucutlar gördm ben smdi manken gibi takılıolar :) 4 aya sağlam gerçekten sağlamsa kendini tanıyamazsın ::)

yazdgn programın dietin yemeklerinin sağlam olup olmadıgını ben anlayamam bilgi sahıbı deilim diet konusunda yterınce fakat ne vucutlar gördm ben smdi manken gibi takılıolar :) 4 aya sağlam gerçekten sağlamsa kendini tanıyamazsın ::)

Kesinlikle art niyet beslemeden soruyorum"ne vücutlar gördüm ben şimdi manken gibi takılıyorlar"??? nası yani? ne vücutlar gördünüz ? ne işle meşgulsunuz ? antrenör? masör? yada ne biliyim.
4 ay yada 10 ay zaman vermek çok doğru değil gibi geliyor bana .Çalışsanla çalışmaya bir olmaz diyorum ben post atan arkadaşa.

Gün içinde bukadar whey tüketmenize gerek yok, paranıza yazık.

whey tuketcegıne ton balıgı veya tekrar tavuk ekle bence oraya + bıraz karbonhıdrat al karbonhıdrad namına bırsey almıyorsun

Wheyi azaltmak banada mantıklı geldi zaten 5lbs muscletech hardcore whey çok az kaldı elimde 2 gün öncede optimum whe aldım dediğiniz gibi wheyi günde 2 porsiyona indireceğim zaten diyette kaliteli proteini akşam vakitleri kullajnmak daha mantıklı o yüzden ögle öncesi wheyi kaldırdım beslenmemden karbonhidrat alımım çok azdı biliyorum ama devasa göbek yüzünden psikolojik olarak 1.5 ay böle gittim artık kaliteli karboyu öglen öncesi ve öglen yulaf-elma püresi şeklinde ekledim....

Kesinlikle art niyet beslemeden soruyorum"ne vücutlar gördüm ben şimdi manken gibi takılıyorlar"??? nası yani? ne vücutlar gördünüz ? ne işle meşgulsunuz ? antrenör? masör? yada ne biliyim.
4 ay yada 10 ay zaman vermek çok doğru değil gibi geliyor bana .Çalışsanla çalışmaya bir olmaz diyorum ben post atan arkadaşa.

ne vücutlar gördüm derken ben mimarlık 3. sınıf ögrencisiyim önce bunu söleyim ne vücutlar gördüm derken arkadaşın vücudu çok yaglı yada kötü deil durumu vahim deil yani diorm cevremde cok kilolu olup sağlam diyetisyenle ve sporla calışarak manken fiziğine kavustugunu gördüm ki bu arkadaş bnm bahsettigim kişilerden çok daha iyi durumda
bi diyetisyene giderse sağlam herkese göre farklı bende vurguladm gerçekten sağlam çalışırsa 4 aya kendini tanıyamaz böle düşünüyorum

masörler mi vücut görüyo bu dünyada sadece ? :)

ne vücutlar gördüm derken ben mimarlık 3. sınıf ögrencisiyim önce bunu söleyim ne vücutlar gördüm derken arkadaşın vücudu çok yaglı yada kötü deil durumu vahim deil yani diorm cevremde cok kilolu olup sağlam diyetisyenle ve sporla calışarak manken fiziğine kavustugunu gördüm ki bu arkadaş bnm bahsettigim kişilerden çok daha iyi durumda
bi diyetisyene giderse sağlam herkese göre farklı bende vurguladm gerçekten sağlam çalışırsa 4 aya kendini tanıyamaz böle düşünüyorum

masörler mi vücut görüyo bu dünyada sadece ? :)

Ne vücutlar gördüm demek bir tecrübe belirtisi.Yani çok vücut görecek kadar tecrübe ne bileyim bir kaç meslek grubunda olur heralde . Neyse konuyu dağıtmayalım :)

Bu beslenmeye sürekli para yetirebiliyorsan güzel. Onun yanında yanlış yaptığın pek bir şey yok. Belki cardioyu biraz daha arttırabilirsin. En azından kış döneminde bundan fazla yağlanma , şubattan sonra kaloriyi biraz daha kıs, ve cardioyu arttır. Para konusunda süreklilik olmayacaksa muscletech yerine daha ekonomik proteinlere yönel. Tek ihtiyacın sabır bence. Başarılar.

başlık ilgimi çekti girdim resimleri gördüm yazıyı okumadım bile. Vücut geliştirmek estetik bir spordur.Ve yağları eritmeniz yakmanız gerekiyor.Büyümeyi 2. Plana atıp kardiyoyu arttırıp süper setli antremanlar tavsiye ederim

Yeni fotolar...

Eklentiler

• Fotoğraf0140.jpg
    Fotoğraf0140.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 425
  • Fotoğraf0141.jpg
    Fotoğraf0141.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 415
  • Fotoğraf0142.jpg
    Fotoğraf0142.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 396
  • Fotoğraf0143.jpg
    Fotoğraf0143.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 431
Ne vücutlar gördüm demek bir tecrübe belirtisi.Yani çok vücut görecek kadar tecrübe ne bileyim bir kaç meslek grubunda olur heralde . Neyse konuyu dağıtmayalım :)

ne vücutlar gördüm lafına neden bu kadar taktın :) bu konu ile ilgili bi kaç meslek gruubunda çalıştıgın halde beklenen ilgiyi alamadın burdamı egonu tatmin etmeye çalışıosun :)

Değişim göze çarpıyor, ancak önünde uzun bir yol var; sabır ve azimle bu forumdaki efsane değişim gösterenlerden birisi olabilirsin.

Back
Yukarı