Animal Pak..Frank McGrath Journey..Mutlak Motivasyon..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Motivasyon bu olsa gerek resimlerlede çok iyi şekilde desteklenmiş tüm yazı boyunca kalkıp 3 kere yemek yedim...
bundan çıkarcagım şey hacim için hergün Frank ı okumalıyım :D
gerçekten cok basarılı bi çeviri okurken kendimi dinliyomuş gibi hissettim paylaşim için sağol diez emegine sağlık...

Motivasyon bu olsa gerek resimlerlede çok iyi şekilde desteklenmiş tüm yazı boyunca kalkıp 3 kere yemek yedim...
bundan çıkarcagım şey hacim için hergün Frank ı okumalıyım :D
gerçekten cok basarılı bi çeviri okurken kendimi dinliyomuş gibi hissettim paylaşim için sağol diez emegine sağlık...

gerçekten motive olduğun yazdıklarından anlaşılabiliyor..üyelerimizin motivesine katkım olduysa ne mutlu bana..:)

"Tamam.Benim de belim 76 cm.79 quadricept ölçüsündeki bacaklarım pantalonlara sığmıyor.Bu yüzden pantalon alırken battal beden belli alıp sonra kemerle sıktırıyorum.Ceketler...Göğüs ölçün 97 ise ve bir düğüne gidiyorsan smokinini rahatça çekersin.Ben mi?Hangi smokin mağazası 140 gögüs ölçüsünde smokin dikiyor ki?Hepsini toplarsan yani 76,79,140"
178 boyunda 110 kilo biri için ve "Animal" olmasına rağmen :D
gerçekten inanılmaz bir bel ölçüsü... sanırım bu adamda benim zamanımda en çok etkilencegim isim ve favorim oldu ve bundan 10 yıl sonra Frank'n kolları bilekleri.. böyleydi diye bahsedicez :)

Bunlarda benden Frank'ın birkaç resmi ;)
67352675ko0.jpg

my.php

a2ol6.jpg

a3mo0.jpg

a4kq2.jpg

a5py3.jpg

a6vm7.jpg

a7gk7.jpg

a8ko1.jpg

a9ds0.jpg

a10rm5.jpg

a11mn5.jpg

a12ho7.jpg

a13dg7.jpg

Olay Bu'dur....thums:

Sağolasın hocam, bendede var o resimler, ancak bunları eklemeyi iyiyledim,
mutlak motivasyondan dolayı bildiğin gibi karanlıkdan aydınlığa..
karanlıkda ne kadar uzun süre kalırsak bu sanırım bizim için daha iyi olacak ve sonra aydınlıkda ışıldayacağız :)
ayriyetten bencede en yakısıklı vucudcu wrath :)
favorim bu adam hergün biraz daha seviyorum ;)

air sedatın yayınladığı 5. resimde; o kalflar ve damar kalınlıkalrı ne allahaşkına.ya ışıktan ya başka şeyden ben böyle kalf resmi görmedim diyebilirim.

evet bazı hastalıklı sayılabilecek düşünceler var makalede fakat yinede mutlak motivasyon tam anlamıyla tanımlıyor bunu.tabi gerçek hayatta böyle olduğunu sanmam:)

Ellerine sağlik hocam çok güzel bir yazi zevkle okudum manyak bişey vücut geliştirme buysa dünyada toplasan 15-20 kişi aanca vücutcu dur !

way be çok etkilendim inanılmaz bu ruh haline çok yakınım ramak kaldı ama daha normalim (henüz) kendime çok yakın hissettim 1/10 u da olsam

bizde çok etkilenmişdik bu yazıdan, gerçekden süper bir şey ben bide öyle etkilendiğim şeyleri hayata geçirmeyi çok severim benim salondan partnerde frank hastası adamı örnek alıyoruz bir bakıma. yazın hatta gece 4 de idmana gitmeyi düşünüyoruz:D süper hayali bile. ses yok bişe yok duvarda frank ın resimleri, paslı barı kavrıyorum. bir sonraki setim dumbble la bench press:D hayali bile süper allahdan hocayla samimiyiz salonu açıyoruz kafamıza göre. yazın düşündükde hem serin olur az bişey, hemde growth hormonu salgılanma zamanına geliyor neredeyse ve bir gün bize kalıyor. tabi erken yatmak şartıyla...

Aslında bütün amacım zayıflayıp define bir vucut elde etmekti..Yani plaj vücudu diye tabir ettiğimiz olay..Ama dün bu adamın animal videolarını izledikten sonra buradada diez in bu çevirisini okudum ve body building ile ilgili bütün fikirlerim değişti..Artık gidebildiğim yere kadar gitmek ve irileşebildiğim kadar irileşmek istiyorum..Benim bütün tabularımı yıktı..Çevrem ne der çocuklarım ne der bayanlar neder umurumda değil artık şahsen..
Sağol Frank McGrath sağol diez..

Back
Yukarı