Amuda kalkarak şınav çekmek

Beyler bu hareketi yapmanın püf noktalarını bılen warsa lutfen soylesın:D
gercekten cok havalı bır hareket herkesın yapamayacagı zor bir hareket

duvara ayaklarımı dayayarak yapablıorum yani güç konusunda sıkıntı yok fakat dengede duramıyorum 2 elimin üstünde

hareket bu beyler

bu adam biraz aşmış o kadar yapamasakta olur :D

yorumlar ıcın tesekkurler ,,

iste merkez bolgen iyi değil demekki vücudu dengede tutan merkez bölgesidir.Bu yuzden ayaklarini duvara dayayarak egil kalkarken ayaklarini duvara deydirmemeye calis

İki elini yere koyup dizlerini dirseklerinin üstüne koy ve ayaklarını yerden çek ve dengede kalmaya çalış. (hareketin adını unuttum)
Dengeni bu şekilde geliştirebilirsin.

Bizim yetenek sizsizinize çıkan adam değil mi bu :D Baya iyi ya :D

Bizim yetenek sizsizinize çıkan adam değil mi bu :D Baya iyi ya :D
evet o :D[DOUBLEPOST=1390652431][/DOUBLEPOST]
iste merkez bolgen iyi değil demekki vücudu dengede tutan merkez bölgesidir.Bu yuzden ayaklarini duvara dayayarak egil kalkarken ayaklarini duvara deydirmemeye calis
merkez bölgesi dediğin bel ve karın kaslarının oldugu bolum mu[DOUBLEPOST=1390652503][/DOUBLEPOST]
İki elini yere koyup dizlerini dirseklerinin üstüne koy ve ayaklarını yerden çek ve dengede kalmaya çalış. (hareketin adını unuttum)
Dengeni bu şekilde geliştirebilirsin.
tam anlamadım ama :D ellerımı yere koyup bacaklarımı yerden kaldırıcam galıba onu diyosun hareketi bulamadım bulsaydım foto koyucaktım:D
o hareket galıba merkez bolgesını guclendırmek ıcın cunku baya zorluyo

ismail abi bizzat tanirim kendisini Türkiye de Street workout un tanitiminda önemli bir yeri vardir. aynen merkez bolgesi bel karin ve azda olsa alt kanat ve alt sirt kaslari ayrica kalca kaslari

Back
Yukarı