aminoasit çiğnenir mi yutulur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ulas26

Üye
aminoasit çiğnenir mi yutulur mu?
(armut piş ağzıma düşçülük yapmıyorum, forumu inceledim google'ada sordum kimi kaynaklar çiğnenmeli diyor ancak forumda bazı kişilerin kesinlikle çiğnenmez dediğini gördüm. çiğnenmeli diyenide gördüm haliyle. şimdiden teşekürler..)

çiğnenebilen aminolar var çiğnenemeyen aminolar var. senin hangisi aldığına bağlı nasıl yutacağın.

çiğnenebilen aminolar var çiğnenemeyen aminolar var. senin hangisi aldığına bağlı nasıl yutacağın.
universal 3001. bugün ilk defa denedim boğazım arıyoa at gibiler.
cevap için teşekürler ayrıca

aslında bu konuda bilgilendirici bi forum başlığı olabilirmiş hangileri çiğnenebilir hangileri çiğnenemez gibi. herkes ayrı bişey söylüyor.

Fitil olarak almak caizdir :D Kusura bakma kendimi tutamadım :D Ürünün üstünde çiğneyiniz yazmadıkça çiğnenmemeli diye düşünüyorum

on workout days, take 1 tablet prior and 1 tablet upon completion of the workout. for best result, daily intake can be increased by adding an additional tablet on empty stomach in between each of your meals
diyor yani translatede çevirdiğimde
egzersiz günlerde, 1 tablet öncesinde ve egzersiz tamamlanmasıyla 1 tablet almak. En iyi sonuç için, günlük alımının her yemek arasında aç karnına bir ek tablet ekleyerek artabilir.

yani kutuda yazmıyor. zaten kimse kutuya uymuyor kim 1-1 kullanıyoki :)

yok ya 3001ler çok büyük değil siz multipowerın 2200ünü görseydiniz (şuan piyasada yok) bu 3001 yanında ufacık kalırdı :) hem universalların yutulması kolaydır. 4 önce 4 sonra derler normalde ama ben 8önce 12sonra alırdım

yok ya 3001ler çok büyük değil siz multipowerın 2200ünü görseydiniz (şuan piyasada yok) bu 3001 yanında ufacık kalırdı :) hem universalların yutulması kolaydır. 4 önce 4 sonra derler normalde ama ben 8önce 12sonra alırdım
hocam eminim öyledir haklısınız kesin o dediğiniz daha büyüktür ama. inan bunu yutamıyorum çöpede atamam. bugün giderken 2 tane tam yuttum boğulma tehlikesi geçirdim boğazımdan inmiyo. 3. yü 2'ye kırarak yutuyim dedim 2 side boğazımı çizdi. şu an şiş yani boğazım. antrenman bitincede tam yutuyim, daha iyiydi dedim yine boğulcak gibi oldum.... çiğnedim gerisinide yedim hepsini tadıda çok güzel :)

dilinin ucuna koy bol miktarda su al ve dilini kepçe gibi kullan birden yut öyle dene bi kere

yok abi yok sen beni anlamadin bogazdan geciyo boruda cok zor ilerliyo:) tam o sirada cikarsammi dusuncesiyle bogulcakmis gibi oluyorum. neyse ben her halukarda toz yapicam onlar cevaplarin icin tesekurler. inan bana bogazimi yirtti yarim yarim yutarken. daha once gaspari kullandim minnacikti
dilinin ucuna koy bol miktarda su al ve dilini kepçe gibi kullan birden yut öyle dene bi kere
abi yok

gaspari tırt. çok suy iç artı artına su yut ama tozda olabilir toz yap suyla karıştır iç

saol ya sabahtan beri bunu demeni bekliyodum.:) hic merak etme 4 tableti borudan gecirmeye calisirken 1,5 litreye yakin su ictim:) kimseye sormucam artik biri cikar o kesin yutulmali yoksa biseye yaramaz derse dalarim:)) bu arada ilk gunde bile guzel bi enerji verdi aminolar kaynayan bi enerji gibi:) neyse abartmiyim tekrar saol iyigecelr:)

Back
Yukarı