amino asitleri kırıp içmekte sorun olurmu

arkadaşlar amino acid almayı düşünüyorum malumunuz bunlarda çok büyük yutulacak gibi değil. multipower amino 2200 alacam ama bu aşırı büyük olduğundan kesinlikle yutamam. ben bunu üç parçaya bölüp içsem fayda açısından bir sorun olurmu. yani bölmeden içemek faydalıdır diye birşey varmı.

Tabiki parçalara bölerekte içebilirsin..hatta bnazı kişilerden biliyorum..toz haline getirip içiyorlar..sonuçta etkisi değişmez..sana nasıl kolay geliyorsa o şekilde içebilirsin...şimdi biri çıkıpta olurmu öyle şey amino parçalanmadan içilmesi gerekir derse bişey diyemem :) ama etkisi değişmez...

afiye tolsun ;)

Sen o hapı vücuda al nasıl alırsan al yutabilen direk yutsun,yutamıyorsan ez suyla iç sütle iç pekmezle iç :D suyla tavsiyem.

ben amino kullanırken önce kırıp yutuyordum amajackal ın dediği gibi sert kenarları boğazımı çok kötü yaptı. Bunu üzerine direkt yiyodum tabletleri :)

benım bır tarıfım daha var bır blendere su yada meyva suyu ve bıkac parca buz koyun ıcınede amıno asıt hepsını karıstırın ohhh mıs gıbı hem tadıda gzuel olur hemde yutma derdı yok

protein tozu kullandığım zaman ogün aşırı idrara gidiyorum. su içsem hemen idrar geliyor. içmediğim zaman böyle bir sorun olmuyor. bu yüzden aminoya geçicem.

likit amino da deniyebilirsin ;)

fazladan 600ml 750ml ( ne kadar su ıle karıstırıyorsun bılmıyorum) su alıyorsun protein tozunu ıcerken o yuzdendır ..

çiğneyerek yada kırarak alabilirsin fakat arayı uzak tutma ozaman erken vücuda karıştığı için 1 saat önce için yazıyorsa sen 30-40 dakika tut arayı

Protein tozunu su veya sıvı ile aldığın için daha fazla idrara çıkman normal ancak sırf bunun için maino ya geçilmez. Ayrıca ister toz ister amino olsun böbrek sağlığın için gün içinde tükettiğin su miktarını artıtman gerek

Back
Yukarı