ferdiakpinar
Üye
Yıkılması en zor kale inanç kalesidir.Bir şeye kendini inandırmışsan onun aksi düşünce ve yorumlar sanki kişiye yapılıyormuş gibidir vw haliyle hemen savunma moduna geçilir.Vucut geliştirme sitesinde amino asit,protein tozu vb ürünleri kötüleyen ya da kullanmyın türü yorumlar islami bi sitede ateizmi savunan birinin düşünceleri gibi hemen herkesi karşısına alır ve cephe oluşturur.yıılarını bu spora vermiş birine ya da yarışma hazırlığında ki birine kalkıp supplement kullanma dersen tabikşi çok saçma olur ama konunun başındaki gibi daha yolun başındaki bi arkaşımıza doğal beslen suplement lere bulaşma demeyi ben kendim açısından bi sorumluluk sayarım.zaten ülkemizde bu spordan ekmek çıkmadığı için yaşıtım çoğu arkadaşlar bi heves başlar en fazla 1 sene yada bilemedin hayalindeki fit görünüme kavuştuğunda sporu bırakır.Bu sürede karaciğere bu çerçöplerle abanmanın bence mantıklı bi açıklaması yok.3 senedir aralıklarla bende başladım bıraktım aminosudur proteinidir cretinidir hepsinden kullandım.yinede herkes kendinden mesuldur.Haddi aştıysak affola.