amino asit ve protein tozu hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ikisi bir arada kullanılırmı?

kimisi vuvut ikisinide kaldırmayabilirsin diyor. protein tozunda komplex olarak zaten amino asit var deniyo siz ne dersiniz?

ve siz aminomu protein tozumu önerirsiniz?

antimerkez.bunlar forumda çokça tartışıldı.yeni başlık açmak yerine araştırsan sonuca daha çabuk ulaşabilirsin.
protein tozunda aminoasit tabiki olacak.proteinin yapı taşı aa zaten.

aminoasit ve protein tozunun ne olduklarını ilk önce öğrenmelisin antimerkez,daha sonra arama yapmalısın forumumuzd****i boşuna başlık açıp gereksiz konuları takip etmek zorunda kalmayalım.

gerekli gereksiz konu diye birşey olamazki arkadaşlar...burası bir forum ya insanlar acemi olabilirler veya interneti ilk defa kullanıyor olabilirler neden hemen konu kpanıp kitleniyor ve tepki veriliyor anlamıyorum..

geçende multipower gainer konusunu kitli gördüm ve hala kitli !!?

yönetime sesleniyorum lütfen yanlış anlaşılmasın bu nasıl bir mantık ?? nasıl bir davranış biçimi ??

lütfen biraz daha esnek olalım...

saygılarımla...

bi zararı olmaz diye düşünüyorum , kullandıgın protein tozunda aminoasit varsa heleki spora yeni başlamıssan , bence şimdilik gerek yok ayrıca aminoasit kullanmana, komplex bir whey pretin kullan fazlasıyla işini görür, aminaya verceğin parayı beslenmeye yatır, misgrosdan git , keten ,arpa ezmesi lifaktiv ve bunalr gibi kalite karbonhidratl içeren besinler al,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı