Amino asit bogulma tehlikesi atlattım

Selam arkadaslar bugun amıno asıt aldım bayagı buyuktu (hoca orta boy dedı) yutarken az daha boguluyordum hatta su olmasa bogulurdum :shock: bu urunlerın ufagı varmıdır yada ne yapabılırım bunları yutmayı bır daha denemem toz halıne getırsem su yada meyve suyu ıle ıcsem etkısınde azalma olurmu

Selam arkadaslar bugun amıno asıt aldım bayagı buyuktu (hoca orta boy dedı) yutarken az daha boguluyordum hatta su olmasa bogulurdum :shock: bu urunlerın ufagı varmıdır yada ne yapabılırım bunları yutmayı bır daha denemem toz halıne getırsem su yada meyve suyu ıle ıcsem etkısınde azalma olurmu

ilk zamanlar bende zorlanıyordum şimdi alıştım alışırsın sana tavsiyem alışana kadar 2 ye bölebilirsin

ilk zamanlar bende zorlanıyordum şimdi alıştım alışırsın sana tavsiyem alışana kadar 2 ye bölebilirsin

hanı ınsan urker ya bundan sonra aspırın ıcerken bıle cok dıkkat edıcem boguluyordum az daha bunun ufagı varmı bırde bıtırene kadar toz halıne getırsem sorun olurmu etkısınde azalma fılan olurmu?

elinizdeki ürün bittikten sonra likit amino kullanabilirsiniz yutma ile ilgili problem yaşıyorsanız. Elinizdeki ürün bitene kadar 2 ye 4 e bölebilirsiniz çiğneyebilirsiniz veya toz haline getirip içebilirsiniz etkisinde bir degişiklik olmaz.

Back
Yukarı