Erdem bey diplomaniza ve tip doktoru olmaniza cok bel baglamayin vucut gelistirmede sizin tip doktoru olmaniz pek bisey ifade etmez zira ben cok tip doktoru gordum bana zararli diyip soyunma odasinda sustanon cakan..Doktorlarin sorunu bu ise senelerini vermis,internet forumlarinda insanlara bir nebzede olsa bu sporu asilamaya calisan insanlara yok cahil yok 2 hafta antrenorluk belgesiyle insanlari kandiriyor gibi ifadeler kullanmaniz bu forumda cok olan bisey gecenlerde metforminin vg'de kullanimiyla ilgili bir yazida'da doktor olan,en azindan oyle soyleyen bir uye sacma sapan ithamlarda bulunmustu bozok hocada en acik tabirle rezil etmisti arkadasi...Belki hicbirimiz bi protein sentezinin nasil gerceklestigini veya atp sentezini butun ayrintilariyla bilemeyebiliriz ama kimse (daha subat ayinda foruma katilan kimse)8 senedir bu forumda olan ve
20 senelik tecrubesi olan bi hocamizi rezil edemez yani zaten edememissinde denemissin iste.Hany rambod'da doktor degil bilmiyorsan arastir vegasta araba tamirciligi yapti zamaninda simdi dunyanin en elit 2 sporcusunun beslenme ve antreman danismani.Vg de gecer akce deneyim ve saygidir maalesef sizde goremedigim kavramlar bunlar..Umarim ortaokul turkcemden birsey anlamissinizdir
80-100 kg aralığında, haftada ortalama 4 antreman yapan bir sporcu için beslenme durumu da dikkate alınarak günde 2x5 - 3x5 AminessN yeterli ve dengeli olacaktır. Yazmissiniz bu nasil oluyor yani onca dergi,makale,sporcu diyetisyen bu rakamlarin cok ustunu oneriyorlar.bazilari gunde 3.5 gram protein oneriyor kg basi..Tabi bu anabolizan kullanmadan cok fazla ama.sizde 100 kg lik sporcuya 3 5 gram protein yeterli diyorsunuz.Bunu aciklarmisiniz .
Son düzenleme: 22 Mayıs 2012
MK #7 ve Karakaş bunu beğendi.