Amerikan Futboluna Sakatliktan Donus

fovali69

Üye
Merhaba Beyler,
Ben 20 yasinda 2.00 cm 138kg 3 yildir profesyonel ligde sporcuyum.Bir cogunuzun bildigi uzere amerikan futbolu ve agirlik calisma ic icedir.Yaklasik 5 ay once omuzumda tendinitim oldu ve sahalardan ve salonlardan uzak kaldim.1 aydir kondisyon idmanlari yapiyorum ve 1 hafta sonra gyme agirliklara geri donuyorum.Sizce gucumu ve vucudumu toparlamam ne kadar zaman alir ve nasil bir yol izlemeliyim

Kaslar hemen toparlayacaktır zaten onu sıkıntı etme. Çalışma olarakta amerikan futbolcusunun compound egzersizlere yönelmesi doğru olur bence daha çok deadlift, bench press, squat, barfiks yaparak tüm vücudu forma sokabilirsin kısa sürede daha sonra istersen izole hareketlerle eksiklerini giderebilirsin.

Kaslar hemen toparlayacaktır zaten onu sıkıntı etme. Çalışma olarakta amerikan futbolcusunun compound egzersizlere yönelmesi doğru olur bence daha çok deadlift, bench press, squat, barfiks yaparak tüm vücudu forma sokabilirsin kısa sürede daha sonra istersen izole hareketlerle eksiklerini giderebilirsin.
Tesekkur ederim Dynamo ayni fikirdeyim seninle.2.gunum fena gltmiyor

Back
Yukarı