Amerikan Özel Kuvvetler antrenmanı, (Military Training) program, genel, hedef önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NAVY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NAVY

Üye
Arkadaşlar merhaba. Buralarda yeniyim. Spora başlayalı 20 gün oldu ve ağrı dönemini bitireli de 10 gün oluyor. Bugün sizlere özellikle Amerikan Askeri filmlerindeki kas yığını olmayıp crossfit ve halter sporu ile ilgilenenlerin olduğu gibi ''iri'' bir vucuda nasıl ulaşabilirim diye konu açmak istedim.

Spora başladığımda herkese yazdıkları gibi standart bir program yazdılar ve 20 gündür onu uyguluyorum. Ama beni bu tür standart programlar ilgimi çekmiyor. Önce crossfit'e hazırlanmak istediğimi söyledim ve crossfit için özel bölüm olmasına rağmen hocanın olmadığını söylediler. Ben de yaşadığım şehir'de ki bir hocaya ''Military Training'' programını uygulamak istediğimi söyledim. Bana yanıtı salı günü gel ölçüm alıp program yazalım oldu. Bir de sizlere sorayım dedim.

Benim istediğim hedef şu;
769Wmm.jpg

Uzun süredir kendime bir hedef arıyordum, tam da aradığım hedefi buldum.

bu vücut yapısına Military Training ile ulaşabilir miyim? vücut ile ilgili tavsiye ve önerilerinizi, daha doğrusu engin bilgilerinizi rica edeceğim.

Teşekkürler, selamlar

Back
Yukarı